Deputatul Eugen Neata: Administrarea Salii Sporturilor de Consiliul Local creează premisele atragerii de fonduri pentru reabilitarea și modernizarea acesteia

miercuri, 3 octombrie 2018

DEPUTATUL PSD EUGEN NEAȚĂ: "MULȚUMESC MINISTRULUI IOANA BRAN PENTRU CĂ A DAT CURS INVITAȚIEI MELE ȘI A REUȘIT SĂ AJUNGĂ LA RÂMNICU VÂLCEA"

Marti, 2 octombrie, am avut deosebita plăcere să fiu gazdă alături de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, la întâlnirea cu ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

Întâlnirea a avut ca scop principal stabilirea pașilor prin care ministerul poate să dea aviz favorabil privind transmiterea imobilului, construcții și teren - Sala Sportului Traian, situate în Municipiul Râmnicu Vâlcea, din proprietatea publică a statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, în domeniul public al Municipiului Râmnicu Vâlcea și administrarea Consiliului Local.

Este un pas important și mult așteptat de toată lumea. Administrarea sălii de sport de Consiliul Local creează premisele atragerii de fonduri pentru reabilitarea și modernizarea acesteia.

Pentru a susține sportul de performanță este nevoie de resurse financiare, dar și de condiții normale în care sportivii să își poată desfășura antrenamentele și competițiile.

În cadrul întâlnirii, ne-am deplasat pentru a vedea la fața locului stadiul în care se află Sala Sportului Traian și de ce este nevoie ca aceasta să fie urgent modernizată.

După mulți ani, handbalul vâlcean este din nou în competițiile europene. SCM Râmnicu Vâlcea va juca în Cupa EHF, iar municipiul Râmnicu Vâlcea, va fi din nou gazda partidelor internaționale de handbal feminin. Acesta este un motiv în plus pentru care este necesar ca această transmitere a Sălii Sportului să se facă cât mai curând, mai ales că legislația în vigoare permite acest lucru.

Mulțumesc ministrului Ioana Bran pentru că a dat curs invitației mele și a reușit să ajungă la Râmnicu Vâlcea chiar dacă programul său este unul încărcat de activități!

Apreciez acest efort și o felicit pentru interesul arătat în a oferi posibilitatea ca sportivii români să dispună de condiții normale pentru antrenamente și competiții!

Tinerii și sportul sunt domenii vitale pentru o societate care dorește să fie cunoscută internațional, iar pentru aceasta este nevoie de investiții în infrastructură, resursă umană și viitorii sportivi. Consider că tinerețea este un atuu în perspectiva dezvoltării acestui domeniu și am încredere în viziunea doamnei ministru, care deși este cel mai tânăr ministru arată că este implicată activ și cunoaște problemele cu care se confruntă domeniul sportiv.

Eugen NEAȚĂ-Deputat PSD de Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe