Sparle si soparle, 01.10.2018

luni, 1 octombrie 2018
  • O veste excelentă anunţată de primarul Râmnicului, Mircia Gutău: luni, 1 octombrie 2018, vor începe în mod oficial lucrările de construcţie la bretelele pasajului „Tudor Vladimirescu”, plus porţiunea de bulevard lipsă. Astfel, un vis mai vechi al vâlcenilor devine realitate, iar dacă firma constructoare se ţine de graficul de lucrări, poate finaliza întreaga investiţie până în primăvara anului 2020. În acest sens, proiectul prevede prelungirea Bulevardului Tineretului, de la 250 de metri de sensul giratoriu Kaufland spre nord, cu patru benzi, care se vor împărţi la pasajul „Tudor Vladimirescu”, astfel încât două să urce - una spre ieşire est, spre Goranu (Bucureşti), şi una spre vest centru, iar două benzi vor asigura descărcarea spre Ostroveni. După 2020, în a doua fază, se va realiza şi altă bretea de circulaţie, înspre bulevardul Nicolae Bălcescu.
  • Zilele trecute, preşedintele Comisiei soluţionare contestaţii, Sanda Mangalagiu, a anunţat rezultatul contestaţiilor depuse în urma afişării rezultatelor la selectarea dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Concret, cele două contestaţii depuse de Adrian Berbece şi B.M. au fost RESPINSE, astfel că doctorul Dan Ponoran, actualul director al Spitalului, a rămas oficial singurul candidat în cursa pentru şefia celei mai importante unităţi spitaliceşti din judeţul Vâlcea! În data de 10 octombrie, vor fi afişate rezultatele finale la concurs, iar numirea va fi făcută de Consiliul Judeţean la sfârşitul lunii octombrie.
  • Primăria comunei Sineşti, judeţul Vâlcea, nu a luat în anul 2016 măsurile prevăzute de lege privind reevaluarea activelor fixe corporale de natura construcțiilor, terenurilor și amenajărilor de terenuri aflate în patrimoniul propriu. Aceasta a constatat Curtea de Conturi, care a mai descoperit că sistemul de control intern era parțial conform, întrucât conducerea entității a implementat cadrul de reglementare a controlului intern managerial prin Dispoziția nr. 185/14 noiembrie 2013 fiind elaborate parțial proceduri pentru implementarea standardelor de control conform prevederilor legale. Tot Primăria Sineşti, în 2016, nu a calculat, evidențiat și încasat impozitul pe clădiri, pentru persoanele fizice, care nu au declarat construcțiile noi, în sumă totală de 20 milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe