Noi suntem speranta Roxanei

duminică, 30 septembrie 2018

Strângere de fonduri pentru Roxana Ioana Lupu 

Povestea
Astazi este despre Roxana, o fata vesnic vesela si optimista din Râmnicu Vâlcea pe care am avut norocul si placerea sa o intalnesc acum 8 ani. Fiind o fire foarte ambitioasa a reusit sa termine, anul trecut, printre primii elevi, Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere, Brașov. Acum ocupa funcția de inginer silvic debutant.
Îm urmă cu 6 luni a inceput sa aibe asa-numitele "crize", fiind nevoită să ajungă la servicul UPU de fiecare dată pentru a le diminua prin administrea unor calmante. Datorită stărilor de rău repetate, la recomandarea unui neurolog a efectuat o analiză RMN rezultând diagnosticul de chist arahnoidian fronto-temporal dreapta cu dimeniunile de 4,6 cm x 1,8 cm. Dupa lungi investigații și controale atât în țară (Spitalul Floreasca, Acad.Prof.Dr. Leon Dănăilă, Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare Bucuresti, Clinica Monza si Clinica ANSI-American NeuroSurgery Institute din Constanta) cât si în străinătate (Viena, Spitalul Anadol i Acibadem din Turcia), părerile au fost împărțite, și anume:
-vizitarea unui psihiatru deoarece se presupunea că își induce stările
-drenarea chistul cu ajutorul unui tub din cap până în buric
-operație drenare a chistului cu o șansă de recidivă de peste 70%
-Craniotomie și ablație chist fronto-temporal dreapta.
Ultima variantă fiind cea mai bună, cu șanse de recidivă aproape 0%, operația facâdu-se prin tehnica AWAKE CRANIOTOMY WITH MONITORING.
La 4 luni a refăcut analiza RMN, constatându-se creșterea chistului cu 1mm X 2mm și apariția unui alt chist pineal de 0,8 cm (care la vechiul RMN nu s-a văzut).
În cazul în care operația este amânată prea mult, evoluția chistului poate declanșa crize epileptice, semipareza și alte complicații medicale grave.
În aceste condiții intervenția chirurgicală devenind obligatorie. Costurile intervenției, perioada de recuperarea, tratamentul și investigațiile necesare în urma intervenției ajung la suma de 31.250 euro.
Puteţi fi acum alături de Roxana donând orice sumă în cele două conturi deschise pe numele ei, Lupu Ioana Roxana:
Cont RON RO18INGB0000999908366158
Cont Euro RO43INGB0000999905894924
Vă mulțumim celor care donați dar și celor care fac cunoscut cazul printr-un simplu share!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe