Sparle si soparle, 27.09.2018

miercuri, 26 septembrie 2018
  • Fără îndoială, toţi vâlcenii cu capul pe umeri spun că decizia deputatului liberal Cristian Buican şi a „camarilei” sale, de a-l exclude din partid pe consilierul local Sami Vîlcu, a fost una abuzivă şi care va duce la „începutul sfârşitului” pentru actuala conducere a PNL Vâlcea. Deja, primarul Florinel Constantinescu şi consilierii locali din Călimăneşti au „răsucit cuţitul în rană” şi i-au trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Buican, în care spun, printre altele, că „suntem de-a dreptul surprinși de deciziile dumneavoastră și ale conducerii liberale în județul Vâlcea, prin care sunt îndepărtați colegi cu care, cum spuneam, am învins în disputa politică, în situații în care partidul județean nu avea nicio putere s-o facă. Știm atât de clar pe cine am pierdut dintre noi în acești ani, dar știm atât de puține despre cei care i-au înlocuit! Nu vi se pare ciudat acest lucru și, evident, atât de contraproductiv politic?”. Se pare că această scrisoare l-a făcut să reflecteze mai mult pe deputatul Buican, deoarece acesta a „uitat” să mai trimită cererea de revocare a lui Sami Vîlcu la Consiliul Judeţean pentru şedinţa de vineri, 28 septembrie.

 

  • Potrivit unui comunicat al CNAIR, începând de miercuri, 26 septembrie 2018, circulația pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului este permisă autovehiculelor între orele 9:00 și 18:00. Măsura a fost luată pentru ca utilajele CNAIR să aibă timpul necesar pentru a acționa, iar reprezentanții companiei să facă revizia drumului și să asigure circulația în condiții de siguranță pentru participanții la trafic. CNAIR face apel la conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și să nu intre pe sectorul de drum menționat în alte intervale orare, decât cele permise, pentru că își pun viața în pericol din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ceea ce poate genera formarea de gheță pe carosabil, ceață densă, precum și căderi de stânci.

 

  • „Festivalul Toamnei” organizat în premieră în Râmnicu Vâlcea la sfârşitul săptămânii trecute a fost un adevărat... eşec. De organizare s-a ocupat un SRL anonim, astfel că înţelegem de unde au plecat hibele în ceea ce înseamnă desfăşurarea unui astfel de eveniment: de la numele „sonore” care au evoluat pe scenă, preţurile exagerat de mari la bere şi mici, până la locul ales (lângă Ştrandul Ostroveni) - la peste 2 km de oraş. Drept urmare, în cele trei zile de festival, doar cateva sute de oameni au venit în total la „Festivalul Toamnei”, faţă de zecile de mii de vâlceni prezenţi pe Splaiul Independenţei, de „Zilele Imnului”....

 

  • Chimcomplex Borzeşti, care a câştigat licitaţia pentru preluarea majorităţii activelor Oltchim Râmnicu-Vâlcea, este în curs de recrutare a personalului în vederea angajării acestuia în combinat, proces ce va fi finalizat în etape până la încheierea tranzacţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe