De ce este injurat Constantin Radulescu? Pentru ca a adus miliarde de lei in judetul Valcea! Ce oameni nebuni!

miercuri, 26 septembrie 2018

De cateva luni, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, este atacat furibund de un ziarist imbatranit in rele. Ipochimenul il acuza pe Radulescu de toate relele din lume si isi bate joc de acesta prin tot felul de aprecieri deplasate. Ba chiar ii da lectii de politica, de administratie, de orice! Seful PSD nu este singurul injurat, mai sunt si: IPS Varsanufie Arhiepiscopul Ramnicului, Andra Bica - inspectorul sef al invatamantului, parlamentari valceni etc. Toata lumea la gramada!

Momentul zero al acestor atacuri a fost refuzul sefului PSD Valcea de a mai colabora cu individul, proprietar de ziar, care a venit cu niste pretentii financiare abracadabrante. Acum, cu falimentul batand la usa, nenea ziaristul simte ca nu prea mai are nimic de pierdut (ca Finantele, Primaria, Leasing-ul etc - i-au luat mai totul!) si il injura pe presedintele Radulescu, care rabda, rabda si iar rabda si nu-l mai baga in seama, stiind ca numarul celor care mai citesc ziarul respectiv este din ce in ce mai mic, mic, mic... Probabil ca e buna tactica lui Constantin Radulescu, dar si acei putini valceni cititori ai ipochimenului trebuie sa stie ce-l mana in lupta pe revolutionarul la batranete. Credeti ca s-a trezit spiritul demnitatii si al dreptatii in individ? Sanchi, e ofuscat nevoie mare ca nu mau ajunge la... butoiul cu miere si arunca cu laturi continuu. Nu sunt avocatul lui Radulescu, dar nici nu pot sa inchid ochii cand un ziarist isi bate joc de profesie si de cititori, prin minciuni pe banda rulanta si insinuari perverse. Realitatea este ca in ultimii doi ani, Constantin Radulescu a reusit sa aduca cateva mii de miliarde lei vechi in judetul Valcea, prin proiecte cu finantare europeana si guvernamentala. Se asfalteaza sute de kilometri de drumuri, au venit bani pentru canalizari, alimentari cu apa, reabilitari de cladiri publice (inclusiv spitale) si multe altele.

Si-atunci, de ce sa-l injuri musiu pe Costi Radulescu?! Doar pentru ca nu-ti umple burdihanul, cum au facut predecesorii?! La munca, baiatul, nu la mana intinsa! Fii muncitor, creativ, talentat in meserie si poti sa traiesti demn si bine! Lasa lenea boema!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe