CONSTANTIN RADULESCU: AU VENIT BANI PENTRU SUSŢINEREA SISTEMULUI DE PROTECŢIE SOCIALĂ

marți, 25 septembrie 2018

 

Urmare demersurilor întreprinse de Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Guvernul României a alocat judeţului Vâlcea, din fondul de rezervă bugetară, suma de 8.622.000 lei (86,22 miliarde lei vechi), din care 3.930.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor cu susţinerea sistemului de protecţie a copilului şi 4.962.000 lei pentru susţinerea centrelor publice pentru persoane adulte cu dizabilităţi.

Modalitatea de cheltuire a acestor fonduri va fi supusă aprobării consilierilor judeţeni, în sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea din luna octombrie.

„Sunt foarte bucuros deoarece Guvernul României a dat curs solicitării noastre de a suplimenta sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetului judeţului Vâlcea cu 8.622.000 lei (86,22 miliarde lei vechi), întrucât acum putem să acoperim cheltuielile pe care le implică susţinerea sistemului de protecţie a copilului şi a persoanelor adulte, pe care noi le finanţăm. Cu aceşti bani, vom putea plăti cheltuielile pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea le face cu copiii şi cu persoanele asistate în centrele din subordinea acesteia, adică salariile personalului, hrana, hainele şi medicamentele copiilor şi adulţilor din centre, facturile pentru utilităţi şi altele”. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe