Populatia Ramnicului nu are de ce sa-si faca griji: CET Govora are asigurat stocul de carbune pentru perioada rece!

duminică, 23 septembrie 2018

În ultima perioadă, în municipiul Râmnicu Vâlcea au circulat zvonuri, lansate de politicieni inconstienti de genul lui NIcolae Patru (PMP),cu privire la faptul că CET Govora nu ar avea asigurat stocul de cărbune pentru perioada rece. In acest sens, pentru a se convinge la fata locului, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a mers la CET Govora.

„Scopul principal al întâlnirii a fost analiza condițiilor pentru asigurarea stocului de cărbune pentru sezonul rece, astfel încât să poată fi furnizate, fără sincope, atât energia termică pentru populația municipiului Râmnicu Vâlcea, cât și energia termică și aburul industrial către agenții care își desfășoară activitatea pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea. Realitatea este ca exista stoc de carbune pentru perioada urmatoare.” – precizează președintele CJ Vâlcea, conform unei publicatii locale.

De asemenea, avocatul Dinu Constantinescu, administratorul CET, a declarat recent: „Exista stoc de carbune la CET Govora pentru a traversa in conditii bune iarna. Asadar, populatia nu trebuie sa-si faca griji ca nu va avea caldura in lunile urmatoare. Acționariatul CET, respectiv Consiliul Judetean Valcea, are rapoarte lunare asupra situației economice a CET Govora. Unitatea are un personal calificat și experimentat, precum și capacitatea de a asigura căldură municipiului.”

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe