Râmnicu Vâlcea, al cincilea oraș din România care acceptă plata biletelor de transport în comun cu cardul bancar prin intermediul aplicației 24pay

sâmbătă, 22 septembrie 2018

24pay, aplicația pentru telefonul mobil care îți permite să achiți biletele de călătorie cu transportul în comun prin intermediul cardului bancar, este de astăzi, 21 septembrie 2018, disponibilă și în Râmnicu Vâlcea, în urma parteneriatului încheiat între societatea ETA SA și compania PTP Online, dezvoltatorul aplicației.

Astfel, în prezent, aplicația 24pay este disponibilă pentru plata transportului în comun în 5 orașe din România – Arad, Timișoara, Brașov, Iași, Râmnicu Vâlcea, iar în perioada următoare alte 2 orașe vor intra pe harta celor care oferă o modalitate modernă și rapidă de plată a biletelor de transport. De la lansare, în luna martie 2018, și până în prezent, aplicația 24pay a ajuns la peste 30.000 de utilizatori și 60.000 de tranzacții.

Aplicația 24pay nu presupune costuri suplimentare pentru călători și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa/Mastercard, plățile pentru achiziția biletului  fiind derulate prin soluția de plată cu card oferită de Banca Transilvania.

Titlurile de călătorie pot fi achiziționate prin accesarea secțiunii ”Transport Public” din aplicația 24pay și scanarea codului QR afișat în stații și mijloacele de transport în comun.

Dacă telefonul este echipat cu tehnologia NFC, acesta se va apropia de eticheta cu simbolul NFC. După scanare, utilizatorul va selecta titlul de călătorie dorit. După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea Bilete pentru control.

Utilizatorii transportului în comun din Râmnicu Vâlcea vor putea achiziționa prin intermediul aplicației 24pay următoarele titluri de călătorie:

– Abonament pe toate liniile 1 lună : 100 RON (TVA inclus)

– Abonament pe toate liniile 1 săptămână:  25 RON (TVA inclus)

– Abonament pe toate liniile 2 săptămâni: 50 RON (TVA inclus)

– Abonament pe toate liniile 3 săptămâni:  75 RON (TVA inclus)

– Bilet 1 călătorie Urban – valabilitate 60 minute: 2,5 RON (TVA inclus)

Totodată, prin intermediul aplicației 24pay, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita cuantumul suprataxei de călătorie, în valoare de 55 de lei (TVA inclus).

Prin implementarea soluției 24pay, societățiile de transport în comun le oferă călătorilor variante alternative de plată, în afara programului de lucru și ariei de acoperire a chioșcurilor de bilete, diminuarea costurilor și a riscurilor de gestionare a numerarului, feedback din partea călătorilor prin intermediul secțiunii de sugestii și reclamații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe