Hai la sport cu toată familia în cadrul evenimentului „Vâlcea Forest Run“

sâmbătă, 22 septembrie 2018

Pe 6 octombrie, în Pădurea Valea Bujoreanca, Bujoreni, judeţul Vâlcea, va avea loc evenimentul „Vâlcea Forest Run“.

Grupul de inițiativa pentru Fundația Comunitară Vâlcea, alături de Clubul Copiilor Aktivi, CS Ecosport, Fit Academy și Magazine DIANA organizează acest eveniment sportiv pentru toată familia, în sprijinul comunității vâlcene. “Ne propunem să promovăm sportul, alergarea în natură în general și orientarea sportivă în particular. Am ales Pădurea Valea Bujoreanca pentru că oferă mai multe opțiuni pentru trasee și vom putea să mulțumim și alergătorii pasionați, și adulții, și copiii dornici de mișcare și de relaxare.”, a declarat Oana Mesea, organizator și membru al G.I. Fundația Comunitară Vâlcea.

Fie că vorbim cu alergători pasionați sau familii, fiecare va găși un traseu potrivit. Astfel, componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare în pădure pe traseu marcat (10 km și 5 km) și Orientare Sportivă. Traseele de alergare în pădure pe poteci marcate sunt recomandate tinerilor peste 16 ani și adulților. Traseele de orientare sportivă propuse pot fi parcurse atât de către copii (începând cu vârstă de 3 ani), cât și de către adulți (fără limita de vârstă).

Zona de desfășurare este Pădurea Valea Bujoreanca, Bujoreni, județul Vâlcea. Participanții vor trebui să fie prezenți la locul de start – incinta Muzeului Satului Vâlcean Bujoreni (la 10 km de Râmnicu Vâlcea) la ora 10.00, iar startul, în funcție de traseul și categoriile alese, va fi dat la ora 11.00.

Anul acesta, pe lângă componentă sportivă, evenimentul oferă participanților posibilitatea de a se și implică într-o cauza. Alergătorii și toți cei interesați pot susține trei cauze cu impact în zona comunității locale vâlcene, prin platforma Galantom.

– Bursă de excelență lunară pentru atletul Gabriel Voicu, 17 ani, sportiv de lot național cu rezultate remarcabile și participant la Jocurile Olimpice de Tineret din Argentina din octombrie 2018

– Înființarea Fundației Comunitare Vâlcea

Ambasadorul Vâlcea Forest Run 2018 este Roxana Moise împreună cu sala de sport Fit Academy!

Roxana are 32 de ani, a jucat handbal de performanță și este în elementul ei în sala de antrenament și la competiții. Așa a ajuns să concureze și la Exatlon, emisiunea-concurs care a făcut-o cunoscută la nivel național drept “Războinică” finalista.

Detalii și înscrieri la eveniment:

a. Prin completarea formularului on-line de înscriere disponibil pe www.fundatiacomunitaravalcea.ro și pe pagină de facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/280097509276128/, până luni, 01.10.2018, ora 22:00.

b. Înscriere on-site la Sala de Sport Fit Academy, str. Mărășești, nr. 5, Rm Vâlcea.

c. Înscriere la față locului, în limita hărților suplimentare existente (orientare) și a numerelor de concurs suplimentare (cros). SE RECOMANDĂ înscrierea din timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe