CET Govora cumpără pământ în Gorj

marți, 18 septembrie 2018

Centrala Electrică de Termoficare (CET) Govora este interesată să cumpere suprafeţe de teren de pe raza comunei gorjene Roşia de Amaradia. Motivul: extinderea carierei de cărbune vâlcene Berbeşti - mentioneaza site-ul pandurul.ro

Reprezentanţii CET Gorvora vor fi prezenţi marţi, 18 septembrie, la Roşia de Amaradia, pentru a discuta cu autorităţile locale despre această posibilitate, asta pentru că vor avea nevoie şi de avizul primăriei pentru a putea desfăşura activităţi de excavare pe raza localităţii.

Primarul Liviu Cotojman spune că este de acord cu extinderea Carierei Bebeşti pe raza comunei pe care o conduce, mai ales că mulţi cetăţeni din localitate lucrează în cadrul acestei unităţi miniere. Şi pentru cei de la CET Govora este avantajos, pentru că suprafaţa de teren de la Roşia de Amaradia pe care au pus ochii nu este împădurită, aşadar nu ar avea nevoie de avize speciale. „Vor să se extindă înspre noi, înspre Roşia de Amaradia. Unul dintre proprietari este cu domiciliul la Alunu, dar are proprietate pe raza localităţii, deci terenul este la noi, în satul Ruget. Le-am spus să vină marţi cu planul de amplasament, cu suprafaţa, parcela, tarlaua, pentru că vor să le eliberăm adeverinţă de proprietate, să facă tranzacţia pentru achiziţionarea terenului. Fiind pe raza localităţii, trebuie să dăm noi acordul şi avizele. Nu mai au unde să se extindă şi caută prin orice mijloace să găsească o soluţie. Cum să nu fim de acord? Până la urmă, am şi eu oameni din Roşia care lucrează acolo”, a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe