Marșul mașinilor eco în București! Scopul: promovarea transportului ecologic, care să ajute la reducerea noxelor din oraș

sâmbătă, 15 septembrie 2018

Maşini electrice, hibrid și CNG (Compressed Natural Gas) au putut fi admirate sâmbătă, 8 septembrie, în București într-un marș care a avut ca scop promovarea transportului ecologic, care să ajute la reducerea noxelor din oraș.

Înainte de a porni la drum, mașinile au putut fi admirate în fața Sălii Polivalente, unde producătorii sau posesorii mașinilor au răspuns întrebărilor curioșilor.

Marșul a pornit de la Sala Polivalentă și a continuat pe Bulevardul Unirii- Bulevardul Nicolae Bălcescu- Bulevardul Magheru-Piața Romană – Piaţa Victoriei- Bulevardul Aviatorilor- Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf- Bulevardul Kiseleff, cu întoarcere la Sala Polivalentă.

Printre vedetele care au fost prezente la eveniment s-au aflat și violonistul Alexandru Tomescu, actorul Florin Piersic Jr, dar și sportiva Mihaela Buzărnescu.

Evenimentul a fost organizat de Jumptosmart.ro, în parteneriat cu Ideativa Mind și Asociația Română de Relații Publice (ARRP) în cadrul campaniei ”Trafic Inteligent pentru România”.

FOTO: Octav Drăgan

Sursa: https://www.europafm.ro/marsul-masinilor-eco-in-bucuresti-galerie-foto/

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe