Amenzi de mii de lei de la Politia Locala pentru cei care murdaresc Ramnicul! Bonus: sunt obligati sa dea cu matura prin oras...

joi, 13 septembrie 2018

COMUNICAT

 

Campania pentru un oraș curat demarată de Direcția Poliției Locale a municipiului Rm. Vâlcea, Serviciul Control și Serviciul Ordine Publică și Siguranță Rutieră, a continuat la nivelul comunității.

În acest spirit, în data de 11.09.2018, orele 16:46, au fost identificați un număr de 4 tineri care aruncaseră pe domeniul public diverse obiecte (semințe, hârtii).

Cei în cauză au fost depistați de un echipaj al Serivicului Ordine Publică și Siguranță Rutieră, iar în momentul în care polițiștii locali le-au atras atenția cu privire la faptul  că acțiunile lor constituie contravenție, aceștia au avut un comportament nepotrivit și reticent, refuzând să remedieze situația creată de dânșii.

La insistențele echipajului, aceștia au fost convinși să facă curățenie la locul faptei, după care au fost sancționati: doi dintre aceștia cu o amendă de 2.000 lei fiecare pentru încălcare normelor de curățenie, ceilalți doi cu amendă de 500 lei fiecare, pentru contraveții prevăzute de Legea nr.61/1991.

În ultimile 15 zile, astfel de acțiuni au avut ca rezultat un număr de 9 sancțiuni aplicate pentru încălcare normelor de curățenie, în valuare de 2.000 lei fiecare.

IMG_6688

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe