Sparle si soparle, 13.09.2018

miercuri, 12 septembrie 2018
  • „Prietenul” nostru, deputatul liberal Cristian Buican, se pare că s-a „reconvertit profesional” şi a ajuns, din cioban... în medic veterinar. Altfel nu ne putem explica de ce preşedintele PNL Vâlcea anunţă în cadrul unei conferinţe de presă iminenta invazie a pestei porcine în judeţul nostru, deşi nu are nici un fel de date sau rapoarte concludente ale Direcţiei Sanitar-Veterinare în acest sens. Doar pentru a câştiga capital electoral pe seama problemei pestei porcine, deputatul Buican face o gravă greşeală şi aruncă un fior de teamă în rândul vâlcenilor, care acum stau şi se întreabă dacă să-şi taie porcul din ogradă, iar ferimerii să-şi vândă „grăsunii” pe ascuns către alte zări!

 

  • Marţi, 11 septembrie, prefectul Florian Marin a participat la ceremonia de deschidere a cursului de înalți funcționari publici, la Institutul Național de Administrație București, curs la care va participa în perioada septembrie-decembrie 2018. În data de 20 aprilie 2017, a avut loc ceremonia oficială de instalare în funcţia de prefect a lui Florian Marin, după ce acesta a fost numit în calitatea de prefect de Vâlcea, de către fostul guvern Grindeanu, în data de 22 martie 2017.

 

  • Fostul primar liberal din Voineasa din perioada 2012-2016, Gheorghe Stanciu, deţine un adevărat „imperiu imobiliar” în localitate. Numai „moştenirile” de suprafeţe de păduri şi alte terenuri se apropie de 20 de HECTARE, dar Gigi Stanciu mai posedă 5 clădiri în Voineasa: o casă de locuit, două apartamente, o casă de vacanţă şi o cabană, în condiţiile în care veniturile din pensie şi indemnizaţiile de consilier local nu au depăşit anul trecut suma totală de 300 milioane de lei vechi.

 

  • Zilele trecute, Primăria Râmnicului a scos la licitaţie serviciul de dirigenţie de şantier pentru obiectivul de investiţie „Arteră de legătură între B-dul Nicolae Bălcescu şi B-dul Tineretului, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran - refacere şi completare”. Data limită de depunere oferte de către firmele sau persoanele interesate este în 13 septembrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe