Accident GRAV in centrul Ramnicului! Un tigan din Calimanesti a spulberat un taximetrist, care a suferit un stop cardio-respirator!

duminică, 9 septembrie 2018

Carambol în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Un Mercedes cu numere de Franţa, condus de un tigan a spulberat un taximetru

Duminică după-amiaza, 9 septembrie, centrul municipiului Râmnicu Vâlcea a fost scena unui grav accident rutier. Un Mercedes a intrat frontal într-un taximetru şi l-a proiectat într-o altă maşină. Două victime se află în stare gravă.

Şoferul care se face vinovat de accidentul produs duminică după-amiaza, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, are 27 de ani şi este din Călimăneşti - Vâlcea. Taximetristul care a suferit leziuni mai grave în urma acestui accident se află într-o stare stabilă, după ce a fost resuscitat în urma stopului cardio-respirator suferit, susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. - Ştirea iniţială -  Până la această oră se ştie că este vorba de cel puţin două victime, dintre care una taximetristul. În Mercedesul cu numere de înmatriculare de Franţa erau trei persoane de etnie romă, care circulau cu viteza mare pe Calea lui Traian si ascultau manele la maxim! La ora la care publicam materialul, aceştia dădeau declaraţii într-o dubă a jandarmeriei, venită la faţa locului. Taximetristul a fost transportat de o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, în stop cardio-respirator, potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Vâlcea.  Şoferul din cea de-a treia maşină implicată în accident a suferit un atac de panică, dar a refuzat evaluarea medicală. Şi persoanele din Mercedes au refuzat transportul la spital. Nu e ştie nimic, deocamdată despre cea de-a doua victimă. Accidentul a avut loc chiar în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, în faţa Mall-ului Cozia. Mercedesul a intrat pe contrasens, deşi sunt două benzi pe sens.  Vom reveni cu amănunte.

Citeste mai mult: adev.ro/peslmx

Foto: voceavalcii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe