O nouă sesiune de admitere la Universitatea din Pitești: 3-18 septembrie, 4575 de locuri rămase libere, între care 275 fără taxă

miercuri, 5 septembrie 2018

 

Universitatea din Pitești organizează, în perioada 3-9 septembrie 2018, cea de-a doua sesiune de admitere pentru anul universitar 2018-2019, pentru programele de licență și master, dar și pentru locurile rămase libere la nou-înființatul Colegiu Terțiar Non-Universitar.

Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din Pitești pune la dispoziție un număr de1928 de locuri: Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică oferă 468 de locuri (din care 44 granturi de la buget). Facultatea de Mecanică și Tehnologie oferă 96 de locuri (din care 4 granturi de la buget), Facultatea de Electronică, Comunicații și Calculatoare oferă 228 de locuri (din care 2 granturi de la buget), Facultatea de Științe Economice și Drept – 701 de locuri (din care un grant de la buget), Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie – 151 de locuri (din care 15 granturi de la buget), Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte oferă 284 de locuri (din care 10 granturi de la buget).

Pentru studiile de masterat, Universitatea din Pitești pune la dispoziție un număr de 2647 de locuri.

Pentru Colegiul Terțiar Non-Universitar au mai rămas 382 de locuri, cu taxă, la specializările: Asistent Medical Generalist, Asistent medical de farmacie, Analist programator, Tehnician echipamente de calcul, Agent comercial, Agent de turism-ghid, Asisten de gestiune în unități de cazare și alimentație, Asistent manager unități hoteliere, Organizator de conferințe, congrese, târguri și expoziții, Asistent de gestiune, Funcționar bancar, Agent fiscal, Cameraman-fotoreporter.

Înscrierile la cele șase facultăți ale Universității din Pitești și la Colegiul Terțiar Non-Universitar se desfășoară în perioada 3-9 septembrie. Probele de aptitudini au loc în data de 10 septembrie, iar afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru 11 septembrie. Contestațiile la rezultatele obținute la admitere pot fi depuse în data de 12 septembrie, urmând ca în perioada 13-17 septembrie să se desfășoare înmatriculările, iar la 18 septembrie să fie afișate rezultatele definitive ale celei de-a doua sesiuni de admitere.

Informații detaliate cu privire la  admiterea la programele de licență și master pot fi consultate pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din Pitești: 

 https://www.upit.ro/ro/despre-universitate/admitere/admitere2018

 

Birou Relații Publice și Comunicare

UNIVERSITATEA DIN PITESTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe