Sparle si soparle, 03.09.2018

luni, 3 septembrie 2018

• Deputatul Cristian Buican, eternul pres. din fruntea PNL Vâlcea, demonstrează din nou că nu are fibră de manager politic şi nu ştie să conducă un partid, precum este PNL. După atâţia ani în vârful liberalilor vâlceni, Buican nu stăpâneşte arta dialogului şi a negocierii cu ceilalţi membri PNL şi, de aici, ies mereu „scântei” la fiecare şedinţă de partid. Deja, doi primari liberali (Cătălin Avan - de la Păuşeşti-Otăsău şi Nicolae Voicescu - de la Fârtăţeşti) sunt pe picior de plecare din partid, dar mai sunt alţi 6-7 primari care sunt nemulţumiţi de atitudinea stalinistă a lui Buican. În plus, şi pe consilierii judeţeni i-a pierdut numitul Buican, aceştia votând pentru sau abţinându-se la hotărârile privind darea în administrarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea a unor spaţii în Centrul Militar Judeţean, precum şi la solicitarea de trecere a unor imobile, teren şi construcţie garaj, cu 5 boxe, din domeniul public al statului şi administrarea Instituţiei Prefectului, în domeniul public al judeţului Vâlcea.

• Având în vedere că nimeni nu a trecut de prima probă la concursul pentru postul de director la Teatrul „Anton Pann”, Consiliul Judeţean a decis, în 31 august, numirea lui Octavian Costin, ca manager interimar la teatru. Acesta este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică București, secția Actorie, iar din 2013 este actor al Teatrul „Anton Pann”.

• Un functionar de la o institutie de interes judetean a intrat in vizorul DNA pentru... trafic de influenta. Dupa ce si-a aranjat sotia pe un salariu de aproape 150 milioane lei vechi, individul nu s-a oprit aici si, folosindu-se de functia de conducere, a aranjat pe mii de euro mai multe concursuri... Altul de la aceeasi institutie este cercetat pentru frauda informatica si aranjarea unor achizitii electronice in SEAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe