Sparle si soparle, 27.08.2018

duminică, 26 august 2018
  • Surpriză de proporţii la concursul pentru postul de director la Teatrul „Anton Pann”: toţi candidaţii, din cei trei înscrişi, au fost RESPINŞI în urma finalizării primei etape a concursului de proiecte de management în vederea ocupării postului de manager la teatru, din data de 20 august 2018. Lista nominală a candidaţilor nu a fost publicată, dar notele obţinute de aceştia s-au situat între 5,02 şi 6,23. Conform prevederilor art. 19 alin. 3 din Ordonanţa de urgenţă nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, şi prevederilor art. 10 alin. 6 din regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, aprobat prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 366 din 9 iulie 2018, sunt declaraţi admişi şi pot susţine interviul candidaţii ale căror proiecte de management au obţinut, în prima etapă a concursului, nota minimă 7 (şapte).

 

  • Mai mult ca sigur că prezenţa la Bucureşti a primarului Mircia Gutău le-a motivat în plus pe handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea în victoria superbă de sâmbătă seară împotriva „tigroaicelor” de la CSM Bucureşti, chiar în Sala Polivalentă din Capitală. După 4 reprize de prelungiri, victoria SCM contra mult mai bogatei şi titratei CSM Bucureşti (33-31) a adus Supercupa României la handbal feminin în Râmnicu Vâlcea. După meci, primarul Gutău a coborât pe terenul de joc şi le-a felicitat personal pe handbaliste, dar şi pe staff-ul tehnic. Felicitări fetelor, antrenorului Florentin Pera, preşedintelui Petre Berbecaru şi celorlalţi implicaţi în renaşterea handbalului la Râmnicu Vâlcea!!!

 

  • Zilele trecute, a avut loc sedința operativă a Comitetului Local de Combatere a Bolilor Vâlcea. Tema discuției a fost evoluția la nivel național a pestei porcine africane și măsurile întreprinse de către autoritățile județului pentru prevenirea acestei boli, precum și activitățile ce urmează a fi realizate de către gestionarii fondurilor de vânătoare, în cazul porcilor mistreți. În cadrul acesteia, după inventarierea activităților desfășurate, prefectul Florian Marin a solicitat intensificarea controalelor comune ale Direcției Sanitar-Veterinare Vâlcea și a Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea pentru depistarea celor care efectuează transporturi de suine sacrificate, din zona afectată de boală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe