Veste bună pentru vâlceni de la Constantin Radulescu! Spitalul Vechi din Ramnicu Valcea va fi modernizat cu fonduri de la CNI!

vineri, 24 august 2018

DE ASTĂZI ESTE OFICIAL:
Dosarul cu documentaţiile pentru finanţarea proiectului “Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea – corp principal C5 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, situat în str. General Magheru, nr.54” a fost depus astăzi, 24 august 2018,
la Compania Națională de Investiții.

Proiectul, cu o valoare estimată de 42.248.111,35 lei (peste 422 miliarde lei vechi), a fost cuprins în Lista sinteză a Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “Unităţi sanitare din mediul urban”, derulat de către Compania Națională de Investiții.
“Investiţia a fost aprobată prin Ordin de Ministru, urmând ca, în perioada următoare să predăm obiectivul Companiei Naționale de Investiţii, care va finanța şi derula integral procedurile de proiectare şi execuție a lucrărilor.
Prin proiect se propune reabilitarea, modernizarea și dotarea cu mobilier specific a clădirii C5 unde funcționează în prezent secțiile: Oftalmologie, Psihiatrie 2, Compartimentul de psihiatrie infantilă şi Secţia de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. Se vor executa lucrări de consolidare, de reabilitare a șarpantei și a învelitorii, lucrări de reabilitare şi recompartimentare interioară, inclusiv lucrări de refacere a instalațiilor termice, sanitare şi electrice.
De asemenea, instalațiile interioare se vor completa cu instalații specifice pentru oxigen, vacuum, aer comprimat, instalații de semnalizare, avertizare și stingere incendiu, instalație de voce – date, instalații de ventilație.
Este o zi istorică pentru vâlceni, pentru că vorbim despre un spital în care nu s-au mai făcut investiţii majore din anul 1980. Mulţumesc Guvernului României, proiectanţilor, colegilor şi echipei cu care am lucrat la acest proiect.
Săptămâna viitoare vom continua cu veştile bune şi faptele în logica binelui pentru vâlceni. Fapte, nu vorbe, despre infrastructura de sănătate şi învăţământ. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe