Tânărul de 17 ani, din Vâlcea, care a fost acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 8 ani, este reţinut

miercuri, 22 august 2018

Un tânăr în vârstă de 17 ani, acuzat că ar fi agresat sexual o fetiţă de 8 ani, care se juca în spatele unui bloc din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut, acesta urmând să fie prezentat, miercuri, instanţei, pentru a fi luate măsuri preventive.

Tânărul de 17 ani, din Vâlcea, care a fost acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 8 ani, este reţinut

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, băiatul de 17 ani este bănuit de comiterea unei infracţiuni de agresiune sexuală în Râmnicu Vâlcea, asupra unei fetiţe de 8 ani.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din municipiu cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată sexual de o persoană necunoscută, în timp ce se juca în spatele blocului în care locuieşte. Din verificări se pare că minora se afla pe o bancă, iar tânărul s-ar fi apropiat de ea şi ar atins-o în mod indecent, după care ar fi fugit”, se arată în comunicat.

Investigaţiile au fost demarate imediat, poliţiştii reuşind identificarea şi depistarea persoanei bănuite imediat după comiterea faptei.

Tânărul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri preventive.
MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe