Sparle si soparle, 23.08.2018

miercuri, 22 august 2018
  • Tribunalul Argeş, acolo unde se judecă dosarul de corupţie al fostului primar al comunei Prundeni, Ion Horia Horăscu, a decis menţinerea controlului judiciar în cazul fostului edil de tristă amintire al localităţii. „În temeiul art. 348 C. proc. pen. rap. la art. 207 alin. 2 şi 4 C. proc.pen., constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul HORĂSCU ION şi menţine măsura preventivă faţă de inculpat. În temeiul art.275 alin.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu de la 17.08.2018 la Tribunalul Argeş secţia penală”, se arată soluţia Tribunalului Argeş.

 

  • O veste bună: în cursul anului viitor, societatea Magic Tic Tac SRL va moderniza din temelii terasa şi restaurantul de la Ştrandul Ostroveni, pentru a oferi clienţilor care vin aici condiţii igienico-sanitare de nivel occidental. Reamintim că, în primăvara acestui an, după desfăşurarea procedurilor legale de licitaţie, Primăria Râmnicului şi SC Magic Tic Tac SRL au reînnoit contractul de concesiune pe o durată de încă 10 ani.

 

  • Se pare că directoarea de la Garda de Mediu Vâlcea, Monica Marilena Fusescu, se bate pentru titlul de „cea mai săracă şefă de instituţie din Vâlcea”. Asta pentru că dacă te uiţi pe declaraţia de avere constaţi că nu are locuinţe, terenuri, bijuterii, plasamente, depozite bancare, tablouri, ci doar o amărâtă... de Dacia Logan din 2005. Anul trecut, Monica Marilena Fusescu a trebuit să se descurce cu veniturile totale de 300 milioane de lei vechi, iar soţul ei a încasat de la SC Hid Construcţii SRL şi SC Adelina Cristal SRL suma totală de 250 milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe