Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate la protestul din Piaţa Victoriei, reţinut

marți, 14 august 2018

Bărbatul, de 32 de ani, din Ilfov, care ar fi sustras pistolul femeii jandarm la protestul de vineri, din Piaţa Victoriei, a fost reținut pentru 24 de ore pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Polițiștii nu au găsit însă şi arma asupra lui.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriței agresate, acesta fiind reținut de procurori în cursul nopții, pe baza informațiilor furnizate de un cetățean. Polițiștii continuă să caute arma.

“Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti în continuarea cercetărilor în cauza privind agresiunea comisă asupra celor doi jandarmi, în Piaţa Victoriei, au desfăşurat activităţi de verificare a tuturor informaţiilor furnizate de cetăţeni. Astăzi (luni, n.r.), în baza unei informaţii transmisă de un cetăţean poliţiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, informaţie ce ne-a fost comunicată de urgenţă , a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate. În urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţa de reţinere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Cercetările continuă atât pentru găsirea pistolului sustras, cât şi pentru identificarea celorlalţi participanţi la agresiune.

Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate la protestul din Piaţa Victoriei, reţinut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe