Sparle si soparle, 30.07.2018

duminică, 29 iulie 2018
  • Urmare a demersurilor instituționale comune ale Instituției Prefectului și Consiliului Județean Vâlcea, la data de 25 iulie 2018 în Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea Guvernului României nr. 563/24 iulie 2018, prin care județului Vâlcea i s-a alocat de la fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului suma totală de peste 3,8 milioane de euro pentru un număr de 26 localităţi afectate de inundații în intervalul martie-iulie 2018.

 

  • Poate puţină lume ştie, dar directorul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”, Remus Grigorescu, a fost (re)ales în 6 iulie 2018 ca membru neexecutiv... în consiliul de administraţie al gigantului Romgaz, cu sprijinul evident al ministrului Energiei, Anton Anton, de la ALDE, partid din care face parte şi vâlceanul nostru. Grigorescu a încasat anul trecut numai de la Romgaz frumoasa sumă de circa 400 milioane de lei vechi. Tot Remus Grigorescu mai deţine şi funcţia de preşedinte al Comitetului de nominalizare şi remunerare de la Romgaz. Cei cinci membri ai comitetului care au „selectat” candidații pentru consiliul de administrație al Romgaz s-au... autopropus în aceste funcții, după cum arată documentele oficiale ale companiei. Selecția candidaților pentru Consiliul de Administrație a fost făcută de Comitetul de nominalizare și remunerare (CNR), un organism intern al Romgaz, împreună cu consultantul extern în recrutare, George Butunoiu, după cum arată planul de selecție aprobat de Romgaz și postat pe site-ul companiei.

 

  • Deunăzi, Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apavil SA a aprobat numirea lui Mihai Gheorghe Duţu, ca administrator provizoriu al societăţii, completându-se astfel componenţa consiliului de administraţie al SC Apavil SA aprobată prin Hotărârea AGA nr. 14/18 iunie 2018. Durata mandatului administratorului provizoriu este aceeaşi cu durata mandatelor administratorilor provizorii numiţi prin Hotărârea AGA nr. 14/18 iunie 2018. La şedinţa acţionarilor SC Apavil SA au participat acţionarii societăţii, reprezentând 99,2129% din capitalul social, astfel cum aceştia erau descrişi în lista acţionarilor prezenţi la AGA, prin reprezentanţi. Preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „APA” Vâlcea, Robert Schell, din motive „obiective”, nu a putut participa la adunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sparle si soparle, 30.07.2018”

  1. "Tabără de imigranți în Râmnic"
    De aproape două luni în cartierul Traian , str.Matei Basarab , în spațiul verde dintre blocul 31 , vila Verde și ghena de gunoi , și-au instalat tabăra de vară, 6-7 indivizi care-și spun 'oameni ai străzii'. Ziua , țin prelegeri pe teme diverse într-un limbaj interzis oricărui om civilizat , prelegeri udate din plin cu alcool , noaptea scot din spațiul verde și ghena de gunoi saltele , pături ,alimente .... manâncă , wc-ul și baia , tot aici , somn - tot aici!
    O mizerie de nedescris !
    Unde sunt autoritățile ? Am înțeles că de teama lor cetățenii din blocuri și vilă, tac , președinții de Asociații de proprietari au sesizat Poliția locală și inspectorul de zonă. Toți așteaptă să treacă vara!!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe