Seful PNL Valcea, Cristian Buican, il abureste pe Ludovic Orban, ca l-ar mai sustine!

miercuri, 25 iulie 2018

 

Se poartă negocieri intense în PNL pentru instalarea unui nou președinte al partidului la PNL, iar deputatul valcean Cristian Buican, in stilul caracteristic, e implicat pana-n gat in miscarile sinistre de... culise.

Gruparea disidentă este condusă de liderul senatorilor PNL, Iulian Dumitrescu. La Consiliului Național al PNL din 4 august, puciștii din PNL ar urma să ceară convocarea unui Congres Extraordinar în care să se scoată la concurs toate funcțiile de conducere. Zece organizații susțin demersul, potrivit Evenimentul Zilei. Este vorba despre filialele județene din Ilfov, Olt, Vâlcea, Prahova, precum și cele șase organizații de sector din București.

Filialele menționate ar depune la partid o listă de semnături pentru convocarea Congresului. Potențiali concurenți la șefia PNL ar fi: Iulian Dumitrescu, liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, și fostul secretar general al partidului din guvernarea Tăriceanu, Dan Motreanu.

Informațiile sursei citate sunt că Motreanu nu-și dorește funcția, deși se bucură de simpatia partidului. Dumitrescu ar fi cel mai bine cotat din tabăra anti-Orban. Marian Petrache a spus răspicat că se impune convocarea unui congres al partidului atât în vederea unei clarificări doctrinare, cât mai ales pentru reafirmarea sprijinului față de Ludovic Orban din partea celor care l-au votat.

Teodor Atanasiu i-ar ajuta pe aceștia să-și ducă planul la capăt.

Declarația președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican:

„Informația privind filiala PNL Vâlcea, conform căreia organizația pe care o conduc ar susține convocarea unui congres extraordinar pentru noi alegeri în cazul funcțiilor de conducere de la nivel central este falsă.

Infirm, în mod categoric, existența vreunei liste de semnături la care se face referire în articolul dumneavoastră".

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe