Sparle si soparle, 23.07.2018

duminică, 22 iulie 2018

 

  • După o carieră de peste patru decenii, din care 28 de ani de conducere a Direcției Județene pentru Agricultură Vâlcea, dr. ing. Marin Cernătescu s-a pensionat zilele trecute din funţia de director. Locul său, prin decizie a Ministrului Agriculturii, a fost ocupat interimar de Ovidiu Barbu, cu o vechime de mai mulţi ani în cadrul Direcției pentru Agricultură Vâlcea. „În cadrul unei ceremonii restrânse, alături de doamna subprefect Aurora Gherghina, i-am mulțumit domnului director pentru întreaga activitate și i-am oferit un cadou simbolic. Multă sănătate și pensie îndelungată, domnule director Marin Cernătescu”, a spus prefectul Florian Marin.

 

  • Senatorul liberal Romulus Bulacu a fost criticat de mai multe ori de ziarul nostru, dar acum trebuie remarcată totuşi, ca o faptă pozitivă a acestuia, organizarea întâlnirii cu mai mulţi oameni de afaceri din Vâlcea pentru a le afla problemele cu care se confruntă şi pentru a se găsi soluţii care să ducă la îmbunătăţirea legislaţiei în Parlament pentru mediul de afaceri. Reamintim că, recent, la iniţiativa senatorului Bulacu, Comisia Naţională pentru Economie, Mediul de Afaceri, Energie şi Turism, din cadrul PNL, a organizat la Râmnicu Vâlcea o dezbatere cu tema „Provocări şi soluţii pentru Mediul de Afaceri şi Turism”, la care au participat peste 60 de oameni de afaceri. La cât mai multe astfel de iniţiative, domnule senator....

 

  • Anuntam cu tristete: SC Petras SRL, societatea editoare a fostului cotidian Viata Valcii, a intrat in insolventa, potrivit unei hotarari a Tribunalului Valcea: Solutia pe scurt - În baza art.66 şi 71 din Legea nr.85/2014.Admite cererea formulată de debitoarea SC PETRAS SRL cu sediul în Călimăneşti,Judeţul Vâlcea.Dispune deschiderea procedurii insolvenţei faţă de societatea debitoare. În baza art.73 din Legea nr.85/2014;Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe GRUP AXA IPURL cu un onorariu de 2000 lei. Fixează termenul limită pentru înregistrarea creanţelor împotriva averii debitoarei la data de 3 septembrie 2018,termenul de verificare şi întocmire a tabelului preliminar la 24 septembrie 2018,termenul de întocmire a tabelului definitiv la 15 octombrie 2018,prima şedinţă a adunării creditorilor la data de 1 octombrie 2018, termen de fond la data de 26 septembrie 2018.Fixează termenul limită pentru înregistrarea opoziţiilor la hotărârea de deschidere a procedurii, la 10 zile de la momentul notificării creditorilor şi termenul de soluţionare a opoziţiilor la 10 zile de la expirarea termenului de depunere.Dispune ca administratorul judiciar să efectueze notificările prevăzute de art. 100 din Legea nr. 85/2014. Dispune ca băncile la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acesta fără un ordin al administratorului judiciar.Cu drept de apel în termen de 7 de zile de la comunicare, realizată prin Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Pronunţată în şedinţă publică azi 18 iulie 2018.
    Document: Încheiere finală camera consiliu  118/2018  18.07.2018

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe