GRAND HOTEL SOFIANU RÂMNICU VÂLCEA Unicul hotel-muzeu de artă din România

sâmbătă, 14 iulie 2018

Experimentați un concept complet nou, un hotel în care oaspeții se pot bucura de un mix inedit de cultură, artă, sport, rafinament, ospitalitate și un etalon al calitații serviciilor.

Grand Hotel Sofianu, unicul hotel-muzeu de artă din Romania, este situat în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, parc de aprox. 17 hectare, la doar 300 metri distanță de centrul orașului. Hotelul găzduiește operele celor mai reprezentativi 500 de artiști plastici români.

Cele 61 de camere decorate clasic, dispun de toate facilitățile unui hotel modern, inclusiv aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat, acces cu cartelă, seif, internet Wifi și pe cablu, recepție 24/24, camere și suite Business Class precum și o suită de familie.

De asemenea oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscina hotelului, Hotspot Internet Wifi și parcare privată gratuită, supravegheată permanent.

Pentru pachete, oferte speciale și rezervări efectuate direct la hotel (nu platforme de rezervări online) plata poate fi facută și folosind tichete de vacanță Edenred, Sodexo și Cheque Dejeuner.

INFORMATII HOTEL
CHECK-IN:
15:00
CHECK-OUT:
Până la 12:00
FUMATORI:
Fumatul este interzis in hotel
PARCARE:
Parcare gratuită
În interiorul hotelului se află un centru wellness ce cuprinde: piscină interioară încălzită, dotată cu instalație de înot contracurent, saună uscată, saună umedă, centru de masaj și hidromasaj, sală de fitness dotată cu echipamente cardio profesionale.

În exterior, în interiorul parcului vă așteaptă piste de alergat, 2 zone de fitness în aer liber, iar pentru copii sunt 6 locuri de joacă și un skatepark. În imediata vecinătate a parcului se află un teren de fotbal și 4 terenuri de tenis de câmp ce pot fi închiriate cu ora.

La parterul hotelului se află ART Bar-ul și restaurantul Four Seasons unde barmanii și maeștri noștri bucătari vă oferă un meniu contemporan rafinat și un mic dejun în stil bufet. La cerere se pot prepara mâncăruri vegetariene şi dietetice. Terasa restaurantului, înconjurată de parcul Zăvoi, este locul unde se pot savura bauturi alcoolice și răcoritoare, cafea, ceai, precum și preparate culinare românești și internaționale.

Hotelul se află în mijlocul renumitelor stațiuni balneoclimaterice Călimănești, Băile Olănești și Govora și la 7 km de Salina Ocnele Mari. Pe o rază de 45 km de hotel se află și renumitele mănăstiri și schituri cum ar fi: Mănăstirea Cozia (23 km), Mănăstirea Frăsinei (24 km), Mănăstirea dintr-un Lemn (27 km), Mănăstirea Surpatele (31 km), Mănăstirea Bistrița (45 km), Mănăstirea Arnota (50 km), Mănăstirea Hurezi (45 km), precum și renumitele podgorii din Drăgășani.

Pentru organizarea de conferințe, seminarii, workshop-uri, teambuilding-uri sau întâlniri, hotelul pune la dispoziție 5 săli foarte versatile, putând găzdui o varietate mare de evenimente corporate sau personale. Hotelul dispune de o sală grandioasă, Art Gallery, cu o suprafață de 550 mp și capacitatea maximă de 800 de locuri, perfectă pentru evenimente cu mulți invitați, dotată cu instalații de sonorizare și lumini.

Mai multe informatii: www.hotelsofianu.ro

23f6a067599ae98276b159b7685c0abf_XL

49d07d2f2b048709fab28e0845347114_XL

Piscina-840x434

c1a11e28afb03c9d81c096faa0a5ce8e_XL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe