Colegiul “Alexandru Lahovari” – rezultate EXCEPTIONALE la Bacalaureat!

luni, 9 iulie 2018

Profesori dedicati și elevi exceptionali la Colegiul National  “Alexandru Lahovari” din Ramnicu Valcea. Cu aceasta ocazie ii felicitam sincer pe elevi, profesori, dar si pe directoarea de la Lahovari, profesoara Isabella Ionita!

„Suntem mandri sa fim din nou pe locul 1 in judetul Valcea, ca medie de promovare, atat la Bacalaureat cat si la Evaluarea Nationala pentru elevii de clasa a VIII-a! Elevii si profesorii nostri ne demonstreza ca suntem unul din liceele de top din Romania!”  - a spus cu mandrie directoarea Colegiului National  “Alexandru Lahovari” , Isabella Ionita.

În „Top trei promovabilitate” se află Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” cu 99,06%, Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” cu 98,58% şi Colegiul Mircea cel Batran cu 94,74 %, toate trei din Râmnicu Vâlcea.

 Rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat situează Valcea peste multe alte județe din țară. 

La polul opus se află o şcoală din care nici un elev nu a reuşit să treacă examenul de bacalaureat. Este vorba de Liceul Teoretic „Justinian Marina” din Băile Olăneşti, unde din cei 23 de candidaţi, 12 nici nu s-au prezentat la concurs si restul au picat. Tot în topul celei mai scăzute promovabilităţi se află: Liceul Tehnologic din Băile Govora, Liceul Teoretic „Henri Coandă” şi Liceul Chimic (ultimele doua vor fi desfiintate!).

Doi elevi au reuşit anul acesta la sesiunea din iunie – iulie, să obţină media 10.

Tiberiu Pirnau

Bica Ionita

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe