Sparle si soparle, 28.06.2018

miercuri, 27 iunie 2018
  • Joi, 28 iunie, este o zi crucială pentru CET Govora deoarece creditorii vor fi OBLIGAŢI să voteze planul ambiţios de redresare al societăţii, după 2 ani de la intrarea în insolvenţă. Dacă planul este respins, CET Govora intră în FALIMENT. Conform planului de reorganizare al CET Govora (ce cuprinde circa 300 de pagini), plata creanţelor se va efectua din resursele generate de activitatea CET Govora, conform obiectului său de activitate şi din valorificarea parţială de active. Planul prevede achitarea 100% a tuturor creanţelor din categoria creanţelor garantate, în conformitate cu graficul de plăţi. Planul de reorganizare prevede plata tuturor creanţelor salariale înscrise în tabelul definitiv de creanţe în termen de 30 de zile de la confirmarea planului. Planul de reorganizare mai prevede plata 100% a creanţelor bugetare înscrise în tabelul definitiv de creanţe.
  • Deputatul liberal Cristian Buican continuă să se mândrească în cea mai recentă declaraţie de avere cu cele 5 (cinci) terenuri cumpărate în 2015 în suprafaţă totală de circa 8 hectare şi amplasate în comunele Budeşti şi Perişani. În schimb, Cristian Buican menţionează că nu are locuinţe în proprietate, dar se laudă cu cele 6 autovehicule, din care ultimul (un Audi) a fost cumpărat anul trecut. Veniturile şi plasamentele în bani ale deputatului Buican în 2017 au fost următoarele: conturi bancare la CEC Bank de 15.000 euro, bijuterii estimate la 15.000 de euro, un împrumut acordat firmei SC Lovagro SRL în sumă de peste 400 milioane de lei vechi, 90 milioane de lei vechi din cedare drept de proprietate a terenului (la Budeşti) şi din vânzarea de produse agricole, precum şi circa 1 miliard de lei vechi din indemnizaţiile de la Camera Deputaţilor.
  • Zilele trecute, Primăria Râmnicului a publicat un anunţ privind organizarea licitaţiei publice cu strigare în vederea atribuirii a 3 amplasamente de pe domeniul public al municipiului pentru amenajarea de terase sezoniere în Scuarul Mircea cel Bătrân. Preţul de pornire a licitaţiei este 30 lei/mp/lună, iar pasul de licitaţie este de 1 leu/mp/lună. Preţul licitat la încheiere va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitaţiei în cazul unui singur solicitant sau preţul de pornire plus un pas în cazul mai multor solicitanţi pentru un loc. Licitaţia publică cu strigare se va desfăşura în data de 4 iulie 2018, dar termenul limită de depunere a cererilor şi a documentelor solicitate este în 3 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe