UPS adaugă mai mult de 700 de vehicule la flota sa alimentata cu gaze naturale

marți, 26 iunie 2018

UPS a anunțat planurile de a construi încă cinci stații de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) și a adăuga la flota sa mai mult de 700 de vehicule CNG noi, inclusiv 400 de semi-tractoare și 330 de camioane terminale. UPS a investit mai mult de 1 miliard de dolari în combustibilii alternativi și vehicule de tehnologie avansată, precum și stații de alimentare din 2008 până în 2018 .

"Credem cu tarie ca investitiile suplimentare in flota noastra de automobile alimentate de gaze naturale sunt elemente cheie care ne ajuta sa ne atingem obiectivele pe termen lung pentru reducerea emisiilor de CO2", a declarat Carlton Rose, presedinte - intretinerea si ingineria flotei globale pentru UPS. "Am demonstrat eficacitatea vehiculelor și a combustibilului cu gaze naturale în 2017 prin utilizarea  în flota noastră".

Construirea si consolidarea capacității CNG și GNL sunt factori important pentru creșterea UPS-ului in domeniul utilizarii gazelor naturale regenerabile. CNG generează până la o reducere cu 90% a emisiilor de gaze cu efect de seră pe durata ciclului de viață în comparație cu motorul diesel convențional.

Cele cinci noi stații CNG vor fi în Goodyear, Ariz., Plainfield, Ind., Edgerton, Kan., Fort Worth, Texas și Arlington, Texas. Patru sute de semi-tractoare vor fi livrate de Freightliner și Kenworth și 330 de camioane terminale de către TICO.

Mai multe informații găsiți pe www.usgasvehicles.com

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

logo-Antares-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe