|marți, iulie 17, 2018
  • Follow Us!

UPS adaugă mai mult de 700 de vehicule la flota sa alimentata cu gaze naturale 

foto_nota_5376

UPS a anunțat planurile de a construi încă cinci stații de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) și a adăuga la flota sa mai mult de 700 de vehicule CNG noi, inclusiv 400 de semi-tractoare și 330 de camioane terminale. UPS a investit mai mult de 1 miliard de dolari în combustibilii alternativi și vehicule de tehnologie avansată, precum și stații de alimentare din 2008 până în 2018 .

„Credem cu tarie ca investitiile suplimentare in flota noastra de automobile alimentate de gaze naturale sunt elemente cheie care ne ajuta sa ne atingem obiectivele pe termen lung pentru reducerea emisiilor de CO2”, a declarat Carlton Rose, presedinte – intretinerea si ingineria flotei globale pentru UPS. „Am demonstrat eficacitatea vehiculelor și a combustibilului cu gaze naturale în 2017 prin utilizarea  în flota noastră”.

Construirea si consolidarea capacității CNG și GNL sunt factori important pentru creșterea UPS-ului in domeniul utilizarii gazelor naturale regenerabile. CNG generează până la o reducere cu 90% a emisiilor de gaze cu efect de seră pe durata ciclului de viață în comparație cu motorul diesel convențional.

Cele cinci noi stații CNG vor fi în Goodyear, Ariz., Plainfield, Ind., Edgerton, Kan., Fort Worth, Texas și Arlington, Texas. Patru sute de semi-tractoare vor fi livrate de Freightliner și Kenworth și 330 de camioane terminale de către TICO.

Mai multe informații găsiți pe www.usgasvehicles.com

Leave a Response