CEZ isi bate joc de valcenii din zona Horezu! Oameni au stat in BEZNA zeci de ore!!!

vineri, 15 iunie 2018

Iarna grea de zilele acestea a provocat mari probleme în alimentarea cu energie electrică a numeroase zone din judetul Valcea, in special localitatile din zona Horezu.

„Semnalarea tuturor defecțiunilor în rețeaua de distribuție a energiei electrice din aria de operativitate a CEZ Distribuție se poate face apelând Info Linia CEZ la numărul unic 0251.929.” anunța furnizorul de electricitate în comunicatele sale de presă.
CEZ are, însă, o mare problemă: numărul respectiv de telefon este pur și simplu inutil în situații complicate, cu o mulțime de deranjamente, ca cea din noaptea de miercuri. Nu puțini valceni rămași fără curent electric în locuințe au reclamat, nervosi la maxim, că le-a fost efectiv imposibil să apeleze numărul unic de telefon furnizat de CEZ, număr la care suna în permanență ocupat.

Constantin Banacu, primarul localitatii Barbatesti, a postat pe facebook: Am mers in aceasta dimineata la in localitatea Pietrari pentru a putea suna la CEZ ca sa pot afla amanunte despre situatia cu energia electrica in localitatea noastra . Dupa 37 minute cit a durat sa raspunda cineva, a raspuns un adormit caruia ii era si lene sa vorbeasca cu mine . Atit de adormit era pentru ca a trebuit sa ii repet de 6 ori codul primariei . Anuntul lui dupa ce a luat legatura cu dispeceratul a fost ca se lucreaza in zona si ca astazi vom avea curent , numai ca eu sunt pe teren de la ora 3 am parcurs toata localitatea si nu e nici urma de muncitori de la CEZ .

Măcar să le spună cineva ce se întâmplă, cauza, cât estimează că durează! Una este să știi că este o avarie majoră cu termen de remediere 12 ore și alta o oră! Nu poți sta fara sa știi ce ai de făcut, pleci de acasă, cauți o soluție dacă știi ceva. Dacă nu, ce faci? Înțelegem că pot să apară avarii din cauza furtunii, însă nu înțelegem că nu se poate comunica cu CEZ!”.

Nu ne miră situația având în vedere faptul că numărul unic de telefon 0251.929 este nu doar pentru Valcea, ci pentru toate cele 7 județe deservite de CEZ: Argeș, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Teleorman și Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe