Trafic feroviar oprit în Vâlcea, după ce un tren a lovit o maşină. Pompierii anunţă scurgeri de propilenă în zonă

duminică, 10 iunie 2018

Circulaţia feroviară este oprită pe secţia de cale ferată 201, între staţia Drăgăşani şi halta Călina, în judeţul Vâlcea, după ce un tren a lovit o maşină, anunţă Centrul Infotrafic. La faţa locului au intervenit pompierii pentru că exista pericol de explozie după ce au avut loc scurgeri de propilenă. Autoritățile au izolat zona pe o rază de sute de metri.

  • Accidentul feroviar a avut loc în localitatea vâlceană Prundeni, zona Calina. Conform ISU Valcea, un autoturism a intrat in garnitura unui tren care transporta propilena.

Şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată şi a fost lovit de un tren de marfă, impactul nefiind soldat cu victime.

Din cauza accidentului în care au fost implicate un tren şi un autoturism, circulaţia feroviară a fost oprită pe secţia de cale ferată 201, la kilometrul 242+00, între staţia Drăgăşani şi halta Călina, în judeţul Vâlcea.

Potrivit gazetavalceana.ro, pompierii au anuntat ca sunt scurgeri de propilena din vana, zona fiind izolata pe o raza de 300 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe