Romprest Energy si Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, in parteneriat cu institutiile de invatamant locale, au marcat Ziua Mondiala a Mediului

miercuri, 6 iunie 2018

 

Comunicat de presa

Romprest Energy si Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, in parteneriat cu institutiile de invatamant locale, au marcat Ziua Mondiala a Mediului, 5 iunie 2018, prin actiuni de implicare si constientizare a tinerilor fata de necesitatea colectarii selective a deseurilor din plastic.

Au participat peste 160 de elevi din partea Liceul Tehnologic „Henri Coanda”,  Colegiul de Silvicultura si Protectia Mediului, Colegiul Energetic, precum si invitati din randul institutiilor publice locale.

Organizatorii au pus la dispozitie participantilor materiale informative, privind colectarea selectiva, manusi si saci de plastic precum si diverse obiecte promotionale. La finalul actiunii, au fost oferite certificate care atesta implicarea fiecarui participant la aceasta actiune.

Totodata dorim sa multumim participantilor pentru promptitudinea cu care au raspuns invitatiilor si sa subliniem faptul ca implicarea elevilor in actiuni ce vizeaza protectia mediului au un real impact asupra cetatenilor care inteleg importanta colectarii selective.

Romprest Energy - Valcea

Ziua Mediului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe