Sparle si soparle, 31.05.2018

miercuri, 30 mai 2018
  • Prefectul Florian Marin a ţinut să dezmintă public că ar exista tensiuni între el şi primarul Mircia Gutău şi a mai precizat că NU va candida la Primăria Râmnicului la alegerile locale din 2020. „Am văzut într-un ziar local o știre despre existența unor tensiuni mari între mine și primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău, generate de o pretinsă viitoare candidatură a mea la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Pentru a pune capăt unor speculații inutile vreau sa fac două precizări: nu am intenționat să o fac și nici nu voi candida la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea; între mine și primarul municipiului Râmnicu Vâlcea există o relație instituțională corectă, bazată pe respect și pe respectarea legii. Orice alte discuții pe marginea acestui inexistent conflict sunt inoportune și nu le voi mai acorda nicio atenție”, a spus pe un site de socializare prefectul Florian Marin.

 

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat zilele trecute decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Vâlcea a lui Gelu Dina (pensionare), la data de 18 iunie 2018. În urmă cu un an, ziarul nostru a scris următoarele despre Gelu Dina: „Acesta nu s-a putut abţine şi a lălăit un proces în care era parte pârâtă publicaţia Ziarul de Vâlcea. Pe fond, un judecător ne-a dat dreptate, iar domnul Dina, fără să ţină cont de probele apărării, i-a dat dreptate reclamantului - persoană importantă din mediul politic vâlcean. În urmă cu câţiva ani Ziarul de Vâlcea a criticat-o pe soţia judecătorului Dina, fosta judecătoare la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, ieşită acum la pensie. Am crezut, totuşi, în onestitatea, buna-credinţă şi profesionalismul domnului magistrat Gelu Dina. Probele erau ultra-evidente în susţinerea afirmaţiilor din articolele noastre, în virtutea dreptului constituţional la libera exprimare! A fost un fel de test, căzut de Gelu Dina”.

 

  • Într-o emisiune TV, primarul Mircia Gutău a spus răspicat că ADI Salubrizare Vâlcea, condusă de liberalul Victor Popescu, este total nefuncţional pentru că tergiversează organizarea licitaţiilor pentru delegarea serviciilor de salubrizare. În schimb, primarul Gutău a adus laude ADI „Apa” Vâlcea, condusă tot de un membru PNL, pentru că aici lucrurile merg „unse” de mai mulţi ani încoace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe