La Teatrul Anton Pann în această săptămână: Spectacole, premii, repetiții, participari la festivaluri

marți, 29 mai 2018

 

Vă atragem atenția că în curând teatrele își vor încheia stagiunea, actorii împreună cu regizorii, scenografii, cu o întreagă echipă, pregătesc noile spectacole pentru viitoarea stagiune care se va deschide în septembrie. De aceea profitați la maxim de spectacolele care mai sunt. Și Teatrul Anton Pann își va încheia stagiunea, dar până atunci activitatea celor care lucrează acolo este intensă. Pregătesc spectacolul premieră  care va avea loc la finele lunii iunie, la cele două săli au loc spectacole pentru copii și adulți, spectacole care v-au bucurat sufletul în această stagiune, actorii păpușari merg la festival,  iar pe 10 iunie sunteți invitați să vedeți la Sala Mare a Teatrului Anton Pann spectacolul „SPOVEDANIA UNUI JURNALIST”, de Gheorghe Smeoreanu, regia artistică Bogdan Cioabă. Dar despre acest eveniment vă vom informa în cel mai scurt timp, săptămâna care urmează.

Să le luăm pe rând, vineri pe 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, actorii păpușari ai Teatrului Anton Pann vor fi prezenți la Festivalul Fest Kids 2018 de la Caracal.  Sub genericul „Curcubeul Poveștilor” ei vor prezenta spectatorilor prezenți la festival cele mai frumoase povești puse în scenă la Teatrul Anton Pann. Împreună cu cei de la Teatrul Colibri din Craiova, Teatrul Așchiuță din Pitești, Teatrul Municipal Caracal, îi vor angrena pe cei mici în atelierul de creație intitulat “Cum dăm viață unei păpuși”. Activitățile în cadrul festivalului vor fi numeroase, ca de exemplu: pictură pe fată, jocuri interactive, ședințe foto cu marionetele, atmosferă specifică unor festivaluri destinate copiilor.

Întorși acasă de la festival, actorii păușari vă propun pentru data de 2 iunie, la Sala Mare a Teatrului Anton Pann, începând cu ora 11.30, spectacolul “Frumoasa Adormită” după Fratii Grimm, scenariul şi regia-Alin Antemir. Stiți dumneavoastă povestea cu un rege si o regină care nu aveau copii, dar care până la urmă regina aduse pe lume o fată. Micuța printesă avu la botez șapte ursitoare din țară, fiecare dintre ele făcându-i câte un dar. Cea mai tanară îi dărui frumusețea; a doua, înțelepciunea; a treia, blândețea; a patra îi ură să danseze ca nimeni alta; a cincea, să cânte ca o privighetoare; a șasea, să cânte la toate instrumentele muzicale. A șaptea… dar mai bine veniți să vedeți spectacolul programat sâmbătă de 2 iunie.

          Seara, de la ora 19.00, tot pe 2 iunie, în Sala Studio, vă propunem să vedeți ultima reprezentație a spectacolului “Toate lucrurile minunate” de Adrian Roman și Tavi Costin. Spectacolul este încântător, iar Tavi un actor de nota 10, care prin șarmul lui vă va face să deveniți pentru o clipă cei mai talentați actori. Veniți și vedeți și acest sopectacol. Se merită! Acestea sunt evenimentele din această săptămână. La final vrem să aducem în atenția dumneavoastră un premiu câștigat de către cei de la Teatrul Anton Pann.

La Festivalul Internațional de Teatru de Monodramă BGMOT 2018, eveniment care s-a desfășurat în perioada 15–21 mai  la Gabrovo, Bulgaria, Teatrul Anton Pann prin spectacolul cu care a participat, “VISELE LUI HAMLET” de Nina Mazur, spectacol realizat și interpretat de Florin Beciu, a obținut Premiul pentru regie și scenografie. Cu acest prilej felicitările nostre se îndreaptă către Teatrul Anton Pan și în special către Florin Beciu, cel care a realizat regia și scenografia acestui spectacol. Am dorit să consemnăm și acest premiu al Teatrului Anton Pann, deja a devenit, putem spune, o tradiție pentru cei de aici în câștigarea unor premii la multe dintre festivalurile la care au participat.

Megeți la teatru, acesta este îndemnul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe