CIECH Soda Romania (Uzinele Sodice Govora) calca in picioare legislatia romaneasca?!

joi, 24 mai 2018

CIECH Soda Romania (Uzinele Sodice Govora) calca in picioare legislatia romaneasca in domeniul mediului si relatiilor de munca?! 

CIECH Soda Romania (Uzinele Sodice Govora) a fost verificata, in ultimii 3 ani, de inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Valcea, atat in domeniul relatiilor de munca, cat si in cel al securitatii in munca, fiind incheiate 15 acte de control, in urma carora au fost constatate 91 de neconformitati. Pentru neregulile constatate, inspectorii de munca au dispus masuri cu termene ferme de realizare, angajatorului fiindu-i aplicate si sanctiuni contraventionale.

CIECH Soda Romania (Uzinele Sodice Govora) a fost sanctionata contraventional si de comisarii Garzii de Mediu Valcea pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 211/2011 privitoare la regimul deseurilor - Art. 15, alin. 1, lit. a (1) Unitățile și întreprinderile care valorifică deșeurile au următoarele obligații:  să dețină spații special amenajate pentru stocarea deșeurilor în condiții care să garanteze reducerea riscului pentru sănătatea umană și deteriorării calității mediului.

 

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “CIECH Soda Romania (Uzinele Sodice Govora) calca in picioare legislatia romaneasca?!”

  1. Lagarul din colonia de munca CSR calca in picioare orice nu numai legislatia romana. De ce credeti ca face aceste abuzuri. Pentru ca legile din Romania sint permisive iar polacii speculeaza orice situatie.
    Daca inspectorii ITM si comisarii Garzii de Mediu Valcea ar arata adevarata situatie , toata lumea s-ar ingrozi , dar acestia nu arata decit situatia ideala care le permite as aplice sanctiuni minime. Probabil ca , grosul merge catre cei in cauza.
    Cu asemenea indivizi emanati de politic nu vor fi niciodata rezultatele scontate.
    Principiul de numire a inspectoriloir si comisarilor respecta butada , "fie prostul cit de prost , mintea vine dupa post".

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe