Ministerul Mediului a lansat o campanie de îmbunătățire a calității aerului în Peru

joi, 17 mai 2018


Ministrul mediului, Fabiola Muñoz, a prezentat campania națională privind aerul curat, prin care se urmareste ca populatia sa fie informata, conștientă de rolul său activ și dedicată îngrijirii aerului în Peru.

Muñoz a subliniat importanța existenței aliaților strategici pentru dezvoltarea campaniei, cum ar fi companiile din sectorul vânzărilor de carburanți. În acest sens, a salutat sprijinul acordat de Repsol Peru, PetroPerú, Primax și Pecsa, precum și de Asociația de Automobile din Peru (AAP) și de Asociația Stațiilor de Service  din Peru (AGESP).

Vor fi întreprinse diferite acțiuni pentru îmbunătățirea calității aerului, promovând utilizarea de către consumatori a gazelor NGV, GPL, motorinei și benzinei (95, 97 și 98) cu un conținut scăzut de sulf.

   În plus, promotorii Ministerului de Mediu si pentru Tineret vor instrui personalul care lucrează la stațiile de benzină și concesionari cu privire la avantajele și beneficiile utilizării combustibililor curati  în ceea ce priveste sănătatea populației și îngrijirea mediului.

   Ca parte a lansării campaniei a fost făcută o demonstrație privind măsurarea emisiilor de vehicule cu carburanți Euro IV , comparativ cu cele care folosesc combustibil Euro III, vizand reducerea semnificativă a emisiilor poluante atmosferice.

Sursa: http://www.gnvmagazine.com/eng/noticia-ministry_of_environment_launched_campaign_to_improve_air_quality_in_peru-5331

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

logo-Antares-1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe