Sparle si soparle, 17.05.2018

miercuri, 16 mai 2018
  • În contextul lucrărilor de amenajare cu dale elastice a trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Gib Mihăescu, Primăria Râmnicului ar trebui să ia în considerare foarte serios construirea unui pasaj pietonal subteran paralel cu calea ferată pentru a se asigura, astfel, trecerea liberă a numeroşilor pietoni care vin de la Gară şi se duc spre Podul de Fier de la Cina şi viceversa. Facem această propunere pentru că, odată finalizate lucrările de amenajare cu dale elastice a trecerii la nivel cu calea ferată, maşinile vor circula cu viteză mărită şi, astfel, se pune în pericol integritatea fizică şi viaţa pietonilor care vor trece prin zonă!
  • Cu fiecare zi care trece iese la lumină bădărănia fără margini a „vânătorului de oameni” Constantin Neagoie, baron de Ioneşti. În loc să ocupe de problemele stringente ale comunei Ioneşti, primarul Neagoie stă toată ziua pe reţelele de socializare, iar ultima dintre postări face referire directă la persoana preşedintelui Consiliului Judeţean, Costi Rădulescu: „Ion Cîlea (fost preşedinte PSD Vâlcea - n.r.) era un fleac, ăsta e adevărat mincinos direct proporţional cu fizicul!”. Ar fi bine ca preşedintele Rădulescu să-i dea o lecţie pe care să o ţină minte ipochimenului de Neagoie...
  • Deşi deţin averi imense şi unii sunt milionari în euro, cei din conducerea PNL Vâlcea se zgârcesc la... 100 de euro, cât ar fi înfiinţarea şi administrarea unui site propiu al partidului. Pentru că nici acum, după ani de „server negăsit”, portalul valcea.pnl.ro nu funcţionează.
  • Două noi proiecte de hotărâri au fost puse recent în dezbatere publică pe siteul CJ Vâlcea: regulamentul referitor la acordarea de finanţare nerambursabilă asociaţiilor, fundaţiilor, altor organizaţii neguvernamentale fără scop lucrativ, precum şi entităţilor publice care organizează programe şi proiecte în domeniul tineretului şi socio-educaţionale şi pot beneficia de finanţare nerambursabilă, de la bugetul propriu al Judeţului Vâlcea; regulamentul referitor la acordarea de finanţare nerambursabilă, de la bugetul propriu al Judeţului Vâlcea, pentru programele, proiectele şi acţiunile organizate în domeniul cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe