Spare si soparle, 14.05.2018

duminică, 13 mai 2018
  • Zilele trecute, comisia de concurs a anunţat rezultatul concursului de proiecte de management la Filarmonica „Ion Dumitrescu” Râmnicu Vâlcea. Astfel, noul manager al instituţiei va fi Petruţ Constantinescu, care a obţinut nota 9,93, în timp ce contracandidatul Dionid Sandu a luat numai 6,76 după prima etapă (la etapa a doua nu s-a mai prezentat). Candidatul „nemulţumit” poate depune contestaţie asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului la registratura din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea în termen de 5 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţă a rezultatului concursului. În prezent, manager interimar la Filarmonică este Meda Stanciu, care a preluat mandatul după demisia de anul trecut a lui Mihail Ştefănescu.

 

  • Acţionarii Apavil vor să impute fostei conduceri executive şi fostului CA în solidar... suma de circa 2,5 miliarde de lei vechi, descoperită în urma unui control al Finanţelor Publice din Craiova. Totul se va tranşa în data de 17 mai, când va avea loc AGA de la Apavil, acolo unde acţionarii au primit mandat să voteze... împotriva descărcării de gestiune a administratorilor pe anul 2017. Concret, în urma inspecţiei economico-financiare efectuată în perioada 2015-2016 de către reprezentanţi ai Direcţiei Generale Regională a Finanţelor Publice Craiova, s-au stabilit măsuri de recuperare a unor sume în cuantum de 231.357 RON la care se adaugă daune interese în valoare de 16.343 RON, în sarcina membrilor consiliului de administraţie şi a lui Cristian Jianu - membru în consiliul de administraţie şi director al societăţii. Inspecţia economico-financiară a fost efectuată în perioada în care consiliul de administraţie al SC Apavil SA era compus din următorii membri: Cristian Jianu, Mircea Predescu (ce a fost înlocuit de Nicolae Bolovan), Lucian Tănăsescu, Ion Costache şi Vasile Popescu, iar director general al societăţii era Cristian Jianu.

 

  • La sfârşitul lunii trecute, PSD Vâlcea l-a numit în funcţia de preşedinte interimar la organizaţia din Ocnele Mari pe Marius Tănăsie, fost director al Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea - Salrom timp de aproape 20 de ani. Social-democraţii anunţă că în foarte scurt timp vor fi organizate alegeri pentru a se confirma prin vot opţiunea PSD şi pentru a pregăti o echipă de specialişti, de oameni care să se implice în dezvoltarea oraşului.

 

  • În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Mircia Gutău a anunţat că, din data de 1 iunie, se deschide oficial Ştrandul Ostroveni, iar facilităţile vor fi tot ca cele de anul trecut, şi anume pensionarii şi copiii vor avea acces gratuit la ştrand în cursul săptămânii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe