Primarul Gheorghe Gîngu: ANUNȚ COLECTIV PRIMĂRIA BUJORENI (VÂLCEA): SELECTAREA SEPARATĂ A DEȘEURILOR DE HÂRTIE, PLASTIC, STICLĂ, METAL

duminică, 13 mai 2018

Primaria Comunei Bujoreni, Cod Fiscal 2541010, cu sediul administrativ în sat Olteni, nr. 324 B, comuna Bujoreni, judetul Vâlcea, reprezentată legal prin Gîngu Gheorghe-Primar al comunei Bujoreni, ca urmare a indeplinirii de catre comuna noastra a obiectivelor politicii Uniunii Europene in materie de deseuri si politici de mediu anuntam faptul ca impreuna cu operatorul de salubritate URBAN S.A. dorim implementarea programului de reducere a cantitatilor de deseuri eliminate prin depozitare din deseurile colectate prin operatorul serviciului de salubrizare.

Asadar, acest program consta in selectarea separata a deseurilor de hartie, plastic, sticla, metal, deseuri care se vor ridica, pentru inceput, in saptamana a treia din fiecare luna.

Primaria Comunei Bujoreni va începe distribuirea sacilor. Acesti saci se distribuie gratuit la fiecare adresă (prevăzută în contractul de salubritate), în zilele de colectare prevăzute în program.

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_bujoreni_selectare-deseuri.jpgCetatenii trebuie sa folosească acesti saci pentru colectarea deseurilor reciclabile: hârtie, carton, folie, PET-uri si doze de aluminiu.

Prin urmare, anuntam faptul ca persoanele fizice, care au incheiate contracte individuale de salubritate (persoanele care locuiesc la case) că, colectarea deseurilor reciclabile (golirea sacilor) se va face in cea de a treia saptamana a fìecarei luni calendaristice.

La agentii economici colectarea deseurilor reciclabile se va face conform programării din contractul încheiat cu URBAN S.A.

Totodata, mentionam ca în saptamana nr. 3 se vor ridica doar deseuri reciclabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe