PinPoint a lansat șase stații de alimentare cu CNG în Belgia

sâmbătă, 12 mai 2018

 

Șase noi stații CNG vor fi deschise în Belgia de experți în combustibili alternativi PinPoint. Geert Degroote, directorul general din Belgia pentru PitPoint, a declarat că aceasta companie lucrează împreună cu diverși actori cu scopul comun de a construi o rețea națională de stații CNG în Belgia, potrivit unui comunicat de presă.

"Realizarea unei rețele largi de GNC este una dintre cele mai mari priorități din Belgia și, cu aceste noi stații, vom face un pas important în această direcție", a declarat Geert Degroote, Director General Belgia pentru PitPoint.

PitPoint din Belgia, noua stație CNG din Aalter, a fost deschisă oficial pe 5 aprilie. Locațiile exacte și datele de deschidere a celorlalte stații vor fi anuntate în curând, potrivit companiei.

Activitatea principală a PinPoint este producția și vânzarea de combustibil curat și au propria rețea de benzinării pentru biometan / GNC, GNL și hidrogen.

Sursa: http://www.gnvmagazine.com/eng/noticia-pinpoint_to_roll_out_six_cng_filling_stations_in_belgium-5294

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Antares bun

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe