Se finanţează proiecte culturale din județul Vâlcea

miercuri, 2 mai 2018

Biroul Europa Creativă România din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale – Unitatea de Management a Proiectului în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, organizează marți, 8 mai, începând cu ora 11.00, în Sala de conferințe a bibliotecii, o sesiune de informare despre finanțarea proiectelor de cooperare europeană prin programul Europa Creativă – Cultura.

Evenimentul este dedicat operatorilor din sectoarele culturale și creative din județul Vâlcea, dar și din întreaga regiune de dezvoltare Sud Vest Oltenia interesați să acceseze finanțările subprogramului Cultura. Sunt așteptați să participe profesioniști din organizații care își derulează activitatea în domenii precum artele spectacolului, arte vizuale, arhitectură, literatură, cărți, lectură, patrimoniu cultural, design și arte decorative și altele.

Experți ai Biroului Europa Creativă România vor oferi informații despre linia de finanțare Proiecte de cooperare europeană care urmează a fi lansată în trimestrul al treilea al lui 2018. Participanții vor avea ocazia să fie informați despre criteriile de eligibilitate, conţinutul dosarului de finanţare, depunerea aplicațiilor și specificul acestui tip de inițiative europene. De asemenea, partea teoretică va fi completată de prezentarea unor exemple de proiecte finanțate, printre care se numără și proiectul „Turn On Literature” în care este implicată în calitate de partener gazda evenimentului, Biblioteca Județeană Vâlcea.

Agenda și descrierea sesiunii de informare sunt disponibile pe pagina Biroului Europa Creativă România – Subprogramul Cultura, în secțiunea Noutăți (http://www.europa-creativa.eu/noutatic_doc_168_sesiune-de-informare-europa-creativa-cultura-la-ramnicu-valcea-8-mai-2018_pg_0.htm).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe