Sparle si soparle, 26.04.2017

miercuri, 25 aprilie 2018
  • Se aude că fostul primar de tristă amintire al Râmnicului şi parlamentar în peroada 2012-2016, Romeo Rădulescu, s-ar fi dus pe la Bucureşti pentru a purta negocieri cu ex-premierul Dacian Cioloş pentru a fonda la Vâlcea filiala noului partid „Mișcarea România Împreună”. Se ştie că individul de Romeo Rădulescu a fost un traseist politic notoriu, schimbând 3-4 partide într-o perioadă scurtă de timp şi, de aceea, există riscul ca Dacian Cioloş să-şi „păteze” şi bruma de credibilitate pe care o mai are în judeţul Vâlcea.

 

  • Deputatul Cristian Buican si-a trecut cele 700 de oi pe numele tatalui sau.

 

  • Nu ştim ce actiuni poate „raporta” Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea. Activităţile pentru tineret se pot număra pe degetele de la o mână. In alta ordine de idei, de peste 10 ani nu s-a investit nici un leu pentru modernizarea Casei Tineretului din Ostroveni şi înlocuirea instalaţiilor electrice şi sanitare (vechi de 40 de ani), cu toate că a încasat chirii grase şi venituri consistente de la camerele de hotel.

 

  • Având în vedere că este „şomer” de peste 5 ani de zile, fostul primar al Râmnicului şi fost patron al Televiziunii Vâlcea 1, Emilian Frâncu, a intrat la datorii şi a fost astfel nevoit să-şi vândă apartamentul etajat din centrul Râmnicului cu suma de circa 100.000 de euro. Dar staţi liniştiţi pentru că Frâncu are unde să locuiască: mai deţine un apartament de patru camere „moştenit” din 1998, plus o vilă în zona de nord a municipiului de peste 230 de metri pătraţi şi finalizată în anul 2011. Emilian Frâncu a mai precizat în declaraţia de avere că a înstrăinat, în 2011, circa 500.000 de titluri de reconversie ANRP la valoarea totală nominală 2,9 miliarde de lei vechi.

 

  • Costel, varul deputatului liberal Buican, este suparat ca a fost exclus din Consiliul Local Perisani. Acesta a actionat in instanta Organizatia Locala PNL pentru a reveni pe usa din dos in executivul local al localitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe