SCANDAL !!! ODINIOARĂ DOI BUNI PRIETENI, SMEOREANU ŞI PÎRNĂU S-AU BĂTUT PÂNĂ LA SÂNGE ÎN CENTRUL RÂMNICULUI DIN CAUZA UNEI ŞTIRI DIN PRESĂ

miercuri, 18 aprilie 2018
 

 

Un prestigios ziar din Vâlcea a anunţat că Tiberiu Pîrnău se declară nemulţumit de colaborarea pentru realizarea diverselor lucrări cu Gheorghe Smeoreanu. Acesta din urmă i-a cerut socoteală amicului, iar de aici s-a ajuns la palme, îmbrânceli şi lovituri serioase. Cei doi s-au umplut de sânge chiar în centrul Râmnicului, iar în cele din urmă au poposit la primiri urgenţe.

He, he, he, dragilor ! Aţi citit cu nesaţ acest fake news ?

Ei bine, un gunoi de presă a colportat, într-adevăr, ideea că eu sau prietenul meu, nu mai ştiu care dintre noi, ne-am fi bârfit şi ne-am fi declarat nemulţumiţi de colaborare. Gunoiul de presă nu a avut succes cu diversiunea şi nici nu avea cum. Eu şi Tiberiu Pîrnău am realizat până în prezent 10 lucrări, cărţi cu caracter jurnalistic aflate în biblioteci. Este singura coleborare de acest gen din presa vâlceană. Pe lângă un deceniu de muncă împreună, ne leagă şi o frumoasă prietenie.

La fake news, am răspuns cu un fake news, să se mai amuze şi cititorii.

 

Gheorghe Smeoreanu (criterii.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe