Sa facem bagajele pentru Hong Kong !

marți, 17 aprilie 2018

 

Grand Slam-ul Hong Kong dedicat afiliatilor din industria jocurilor online va avea loc pe data de 18 mai 2018. Locatia aleasa de organizatori este superbul hotel Island Shangri-La din Hong Kong, amplasat chiar langa un alt foarte cunoscut hotel, JV Marriott.

Alegerea imensei metropole Hong Kong drept locatie pentru o conferinta dedicata jocurilor de noroc online, nu este deloc una intamplatoare, fiind la mica distanta de Macao,singura provincie speciala din China in care jocurile de noroc sunt absolut legale, iar veniturile incasate sunt, in medie, de 5 ori mai mari comparative cu cele din Las Vegas. Pentru a exemplifica rivalitatea cu celebrul Las Vegas, notam aici faptul ca celebrul om de afaceri american Steve Wynn a inaugurat in Macao un cazinou impresionant, a carui constructie a costat peste 4 miliarde de dolari, cazarea pornind de la 300 $ pe noapte, iar clientii sai putandu-se bucura, pe langa cazinou, si de Spa, zona de masaj, piscine private, privelisti fabuloase si obiecte de arta cotate la aproximativ 200 de milioane de dolari, in timp ce 1 milion de dolari au fost cheltuiti doar pentru fantanile sincronizate din fata resortului.

Evenimentul se anunta a fi unul extrem de interesant, la care si-au anuntat deja participarea in jur de 150 din cei mai puternici afiliati si 6 operatori, ce urmeaza a discuta despre implementarea unui continut de calitate in ceea ce priveste industria jocurilor de noroc, fie ca este vorba de pariuri sportive, fie ca ne referim la sloturi, mese de ruleta, baccarat, bingo sau blackjack online. De asemenea, un loc important pe ordinea de zi il va ocupa descoperirea potențialului regiunii, piata online din China fiind extrem de atractiva. In plus, asa cum se intampla la toate conferintele de acest gen, se va discuta si despre noutatile din domeniul legislativ international impreuna cu normele de aplicare, marketing, responsabilitate sociala, iar participantii vor putea sa stabileasca noi relatii de afaceri.

Cei interesati se pot inscrie la conferinta accesand site-ul https://sigma.com.mt/

Organizatorul, SiGMA Gaming Hub, puncteaza pe site-ul sau urmatoarele aspecte legate de evenimentul programat in data de 18 mai 2018:

CONFERINȚA: Vor fi alese cu mare grija o serie de subiecte de interes maxim pentru fiecare dintre afiliatii prezenti la summit. Tot organizatorii promit ca plictiseala nu isi va face aparitia, vorbitorii urmand sa prezinte, cat se poate de direct, doar aspecte esentiale din domeniul jocurilor de noroc online. Intr-un cuvant intreg continutul va fi de calitate.

DIVERTISMENT: Gazdele lucreaza pe toate fronturile pentru a garanta un echilibru perfect intre munca si divertisment, pe perioada conferintei, in asa fel incat afiliatii sa petreaca momente de neuitat pe coasta de sud a Republicii Populare Chineze. Nici nu prea are cum sa fie altfel, Hong Kong fiind unul dintre cele mai fabuloase orase de pe planeta.

ASIA: Asia reprezinta cea mai mare piata de jocuri de noroc din lume si promite o creștere exponentiala, de asemenea, si in zona online. Asa se explica interesul enorm al principalelor branduri din industria gambling-ului online privind orice afaceri in zona.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe