Reuşită de Champions League la 15 ani! Alicia Gogîrlă, fiica ”internaţionalei” Simona Gogîrlă, a înscris un gol de generic la un Turneu Semifinal

duminică, 15 aprilie 2018

VIDEO | Reuşită de Champions League la 15 ani! Alicia Gogîrlă, fiica ”internaţionalei” Simona Gogîrlă, a înscris un gol de generic la un Turneu Semifinal

Handbalul feminin juvenil a intrat în febra fazelor finale ale sezonului 2017-2018, iar anumite priviri sunt îndreptate şi spre acest sector, unde activează sportive de mare viitor. Alicia Gogîrlă, fiica vicecampioanei mondiale Simona Gogîrlă, a ieşit în evidenţă la Turneul Semifinal de la Bacău, în cadrul căruia a reuşit un gol de generic.

Interul dreapta a aruncat direct în vinclu, de la vreo 11 metri, cu zid în faţă, în ultima secundă a primei reprize la jocul Chimia Rm. Vâlcea – CS United Galaţi (scor 29-24).

Alicia Gogîrlă (15 ani) reprezintă Chimia Rm. Vâlcea şi deţine deja un titlu la junioare III, cucerit în 2017. Interul dreapta a prins şi lotul de junioare, deşi are cu 2 ani mai puţin decât categoria de vârstă. Chimia Rm. Vâlcea s-a calificat deja la Turneul Final, după ce a obţinut deja 4 victorii din tot atâtea jocuri disputate. (prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe