Sparle si soparle, 12.04.2018

miercuri, 11 aprilie 2018

 

  • Au trecut, iată, aproape două săptămâni de când baronul de Berbeşti, liberalul Vintilă Chelcea, încalcă legea cu tupeu şi nici până acum nu a postat pe site-ul oficial al primăriei lista funcţiilor publice şi contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului valabilă la 31 martie 2018. Poate că primarul Chelcea nu vrea ca locuitorii din Berbeşti să afle ce salariu nesimţit încasează lunar, din care, o cotă importantă se duce... pe „păcănele”.

 

  • O veste bună: administratorul special al Oltchim, Bogdan Stănescu, i-a suspendat în data de 3 aprilie 2018 contractul individual de muncă controversatului director al Direcţiei Petrochimice Piteşti, Marius Pîrvu, pe perioada exercitării funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Atribuţiile funcţiei de şef al Direcţiei Petrochimice Piteşti au fost delegate lui Dumitru Zdru. În perioada octombrie 2013 - aprilie 2014, Marius Pîrvu a fost director general al Oltchim. Precizǎm că la sfârșitul lunii iulie 2014, Marius Pîrvu a fost numit, prin detașare, dar fără acordul Consiliului de Conducere, director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeș. Surse judiciare mai susţin cǎ Marius Pîrvu s-ar fi aflat în atenţia procurorilor DNA pentru unele ilegalități „puse în scenă” în perioada când era director al Secției Mecanice din cadrul Arpechim Pitești.

 

  • În atenţia Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei Râmnicului! S-au înmulţit haitele de maidanezi care terorizează populaţia din zona Goranu-Malu Alb, mulţi dintre câini „evadaţi” de la Adăpostul de la Feţeni. Asteptam măsuri concrete în vederea stopării fenomenului câinilor fără stăpân din municipiu.

 

Dedicatie speciala pentru CACANARUL SEF din presa valceana care nu mai poate dormi noaptea de grija confratilor din breasla si s-a transformat in reclamagiu schizofrenic! Un invidios frustrat in neputinta lui patologica! Mai nou, pacientul de la Nr. 9 s-a apucat sa-i reclame (si sa le trimita tot felul de adrese cu miros de santaj!) si pe primarii care ani de zile i-au alimentat conturile. Feriti-va de magarusul, pe care-l mananca matreata!

Avea dreptate poetul George Ţărnea, cititi aici:


Balada Căcănarilor

Ce buni de gură-s căcănarii
Cum trag ei dâră printre proşti,
Când li se cam împut iţarii
Şi cer cu disperare ploşti…

Plăcerea lor superlativă
E cea legată de căcat,
Prin raportare relativă,
La cel făcut şi cel mâncat.

Din gaşca lor se-aleg cârmacii –
De operetă şi de bâlci –
Hiperlucizii sau buimacii
Dar sigur posesori de gâlci.

Emană-ntreaga lor făptură
Suficienţă şi confort,
Vorbesc pe cur, vorbesc pe gură,
Fără nici urmă de efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe