Constantin Rădulescu: „AM SOLICITAT ŞI AM PRIMIT DE LA GUVERN APROAPE 100 MILIARDE LEI VECHI, PENTRU CALAMITĂŢILE DIN LUNA MARTIE!”

vineri, 6 aprilie 2018

 

„Guvernul a alocat judeţului Vâlcea din Fondul de Intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, suma de 9.976 mii lei, pentru înlăturarea efectelor calamităţilor produse ca urmare a precipitaţiilor abundente din luna martie a acestui an.

Astfel, 14 localităţi din judeţul Vâlcea, respectiv, Alunu, Amărăşti, Berbeşti, Berislăveşti, Dănicei, Dăeşti, Glăvile, Mădulari, Măldăreşti, Milcoiu, Nicolae Bălcescu, Perişani, Sălătrucel şi Scundu, precum şi mai multe drumuri judeţene primesc finanţare pentru refacerea infrastructurii afectate de calamităţile naturale.

Banii au fost alocaţi cu destinaţie precisă, pentru executarea lucrărilor de refacere a unor drumuri judeţene, poduri şi podeţe, precum şi a unor drumuri comunale, respectiv, pentru DC 113 Roşia - Roşia de Amaradia – pct. La Dumbravă, pe raza comunei Alunu; DC 4 Spinu - Podeni, comuna Perişani şi DC 28 Milcoiu – Izbăşeşti, comuna Milcoiu.

Este o veste bună, care vine înainte de sărbătorile de Paşte, mai ales pentru cei din comuna Goleşti, care primesc 10 mii lei, precum şi materiale de construcţie pentru refacerea a patru locuinţe, două cu trei camere şi două cu două camere.”

 

 

 

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.

Râmnicu Vâlcea

05.04.2018

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe