Accident TERIBIL în Vâlcea. Au fost RĂNIȚI GRAV cinci copii!

joi, 5 aprilie 2018

Accident TERIBIL în Vâlcea. Au fost RĂNIȚI GRAV cinci copii!

Şase persoane, dintre care cinci copii, au fost rănite după ce două autoturisme au intrat joi în coliziune pe DN7, la Goleşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete. Toate victimele sunt conştiente. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenţiei la volan.

„Şoferul unei maşini care se deplasa pe sensul Piteşti - Râmnicu Vâlcea, având preocupări de natură a distrage atenţia, după cum a reieşit din primele verificări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alt autoturism”, a anunţat Dăscălete, potrivit Agerpres.

Unul din cei cinci copii răniți, o fetiță de numai opt ani a fost diagnosticată cu traumatism toracic și abdominal, după cum a mai anunțat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu. La fața locului au sosit de urgență trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vâlcea, un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri cu autospecială de stingere şi descarcerare.

În aceeaşi zonă, la aproximativ 100 de metri distanţă, în urmă cu două zile a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia un copil de doi ani a decedat şi un altul de şapte ani a fost grav rănit. O altă tragedie a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe