Nicolae Sardarescu: Institutiile publice lucreaza cu firma Mobilsim pentru ca are preturile foarte mici! NU EXISTA NICIUN CONFLICT DE INTERESE!

duminică, 1 aprilie 2018

Primarul din orasu Horezu, Nicolae Sardarescu, este acuzat de o publicatie locala de conflict de interese. Concret, ziaristii scriu ca firma Mobilsim SRL, producatoare de mobila, care apartine familiei primarului a incheiat mai multe contracte cu Spitalul Horezu si alte institutii publice. Edilul a mentionat ca toate achizitiile sunt legale:

Spitalul orăşenesc Horezu este alt ordonator de credite, nu are legătură cu mine. Primăria Horezu nu alocă niciun leu la spital. Toate fondurile Spitalului Horezu vin de la Ministerul Sănătăţii, nu de la primărie. Pe la mine nu trece nicio hârtie, nicio achiziţie, nicio licitaţie a Spitalului orăşenesc Horezu. Spitalul este în subordinea noastră, dar în niciun caz prin prisma achiziţiilor sau a celorlalte activităţi economico-financiare. Este ca şi liceul, unde au ordonator de credite distinct, unde au birou de contabilitate, jurist distinct, iar Primăria nu alocă nici un leu. Toţi banii vin de la Casa de Asigurări de Sănătate sau de la Ministerul de resort. Niciun de la Primărie. Încă o dată vă spun, oricare dintre unităţile astea au independenţă totală în privinţa achiziţiilor, a cheltuirii fondurilor sau orice altceva. Nu este niciun conflict de interese! Nu există aşa ceva! Hai să te întreb eu pe tine: dacă eu aş avea un manager care e împotriva mea, eu de unde să ştiu ce achiziţii şi ce activităţi face el? Este acelaşi care e pus de liberali. Au preţurile foarte mici la mobilă (se referă la preţurile practicate de firma soţiei sale – n.r.) şi valorile sunt foarte-foarte mici, nu ştiu dacă depăşesc câteva zeci de milioane în total. La mine oricum nu ajunge niciun document de genul acesta, pentru că nu eu le aprob. Nu ştiu ce achiziţii fac ei şi ce contracte fac ei” – a declarat publicatiei respective primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe