Evaziune fiscala si bataie de joc fata de clienti la domeniul skiabil Transalpina?!

duminică, 1 aprilie 2018

Am primit la redactie:

Domnului Primar al comunei Voineasa, jud Valcea
Domnule Primar Nastasescu Gabriel Sebastian
Am fost ca turista la Domeniul skiabil Transalpina unde intr-o zi din timpul saptamanii, din cauza frigului si cetii dense am incercat sa ne adapostim la Ciuperca din varful partiei pentru a bea un vin fiert (pe bon apare societatea comerciala Quasar Industries SRL SKI resort Transalpina Voineasa, jud Valcea). Desi inauntru nu erau decat cativa turisti, unii cu copii mici, atmosfera era insuportabila, muzica data la maxim iar unul din angajati pe care am inteles ca il cheama Ferry, intr-o stare avansata de ebrietate, consumand bauturi alcoolice cu niste domni la o masa pe care erau mai multe sticle de vin golite.
Pentru ca erau si persoane cu copii mici, am incercat sa vorbim cu personalul pentru a da muzica mai incet, acestia ni l-au indicat pe acest Domn Ferry drept patron si care consuma bauturi alcoolice. Mai multe persoane si sotul meu i s-au adresat cu rugamintea de a da muzica mai incet dar raspunsurile pe care acesta le oferea erau de a lua clientii peste picior: "daca nu iti convine nu ai decat sa pleci", "butonul merge doar mai tare, mai incet nu merge" etc. Oamenii vorbeau intre ei: asta e Romania, de aia mergem in Austria la ski etc.
Ulterior am constatat ca nu am primit bon fiscal cand am mai comandat (la prima comanda am primit, de la a doua nu ne-a mai dat). Cred ca ANAF ar trebui sa faca un control la aceste unitati economice de la domeniul skiabil Transaplina.
Asta e domeniul skiabil Transalpina pe care il promovati in localitatea Voineasa?
 O turista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Evaziune fiscala si bataie de joc fata de clienti la domeniul skiabil Transalpina?!”

  1. Referitor la "stirea bomba": 1. De fiecare data cand am consumat produse de la Apres Ski Transalpina am primit bon fiscal. 2. Este un Apres Ski - se asculta muzica, lumea se relaxeaza, danseaza, se simte bine. 3. "Patronul" acestul Apres Ski este persoana ce promoveaza partia si domeniul schiabil din ziua 1. Este persoana ce posteaza starea vremerii, a stratului de zapada, starea drumurilor, etc. 4. Mai exista alte baruri pe domeniul schiabil unde se pot servii produse in diferite conditii.
    PS Domeniul schiabil (limba romana)

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe